Poliția a emis mandat de arestare pe numele cântărețului Marilyn Manson. Pentru ce a fost acuzat

Poliția din statul american New Hampshire a emis un mandat de arestare pentru celebrul cântăreț Marilyn Manson. Acesta a fost acuzat de agresiune.

Marilyn Manson a fost acuzat de agresiune

Hepta

Marilyn Manson (52 de ani) este acuzat de două fapte de agresiune, în cazul uneia dintre ele, mai concret, cea care a avut loc în 2019, în timpul unui concert din Gilford - fiind implicat un operator video, potrivit bbc.com.

Mandat de arestare pe numele cântărețului Marilyn Manson

Potrivit unui comunicat transmis, poliția a explicat faptul că artistul, cât și agenții săi, „au fost înștiințați cu privire la mandat de ceva timp”, însă nu au făcut niciun demers pentru a răspunde acuzațiilor.

În comunicatul emis de Gilford Police Department este precizat faptul că fiecare acuzaţie poate duce la o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an şi la amendarea cu până la 2.000 de dolari.

Tot acolo a mai fost precizat faptul că presupusele agresiuni „nu sunt de natură sexuală”.

Marilyn Manson, al cărui nume real este Brian Hugh Warner, nu a făcut până acum niciun comentariu public cu privire la această situație.

Artistul nu este la prima abatere, el a mai fost acuzat și în trecut, tot din aceleași motive.

Evan Rachel Wood a dezvăluit că a abuzat-o în timpul relaţiei lor de trei ani, iar, mai recent, a fost dat în judecată de actriţa Esmé Bianco („Game of Thrones”), care l-a acuzat de agresiune sexuală.

Citește și: Actrița Evan Rachel Wood îl acuză pe cântărețul Marilyn Manson de abuz și agresiune! Ce a dezvăluit

Manson a negat şi aceste acuzaţii, spunând că sunt „denaturări oribile ale realităţii”.

Manson a fost acuzat de agresiune

La începutul acestei luni, Ashley Walters, fosta asistentă, l-a dat în judecată pentru agresiune sexuală.

Echipa juridică a femeii a depus o plângere în California în care se spune că Manson era un șef violent, care le spunea prietenilor că o pot pipăi și săruta pe Ashley Walters În plus, aceasta ar fi fost obligată să lucreze și 48 de ore la rând.

Aceste două acuzații ar putea să-l închidă pe Marilyn Manson a mai putin de un an de închisoare.

Citește și: Moment de panică! Marilyn Manson S-A PRĂBUȘIT pe scenă, în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat cu rockerul - VIDEO

Ultimele știri