Căutare Live

Prietenie după despărţire? Celebrităţile de peste ocean demonstrează că se poate

Dacă dragoste nu e…prietenia să rămână! Celebrităţile de peste ocean o ştiu cel mai bine şi demonstrează că se poate fără ură şi scandaluri atunci când iubirea dispare.

Dacă dragoste nu e…prietenia să rămână! Celebrităţile de peste ocean o ştiu cel mai bine şi demonstrează că se poate fără ură şi scandaluri atunci când iubirea dispare.

JENNIFER LOPEZ & MARC ANTHONY

“…Cred că suntem foarte bine aşa cum suntem acum. Sincer, mereu vom fi prieteni buni”, a spus Lopez despre ea şi fostul ei soţ în cadrul emisiunii “Live with Kelly” . “ Mereu voi fi acolo pentru el, iar el va fi mereu acolo pentru ,mine.” A continuat: “ Împărţim ceva special prin copii, şi noi ştim asta. Suntem mereu acolo pentru ei şi asta este cel mai important. “

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1998 când au înregistrat împreună piesa „No me ames”, pentru care au filmat şi un videoclip. Marc era căsătorit, iar Jennifer era într-o relaţie cu rapper-ul Puff Daddy. După ce i-a spus „adio” hip-hoper-ului, diva s-a cuplat cu actorul Ben Affleck, iubire care a ţinut prima pagină a ziarelor până în 2004, când cei doi s-au despărţit. De altfel, unul dintre motivele separtării de Ben a fost expuneera exagerată a celor doi în mass media. La doar trei săptămâni după ruptură, JLo l-a redescoperit pe vechiul ei coleg de breaslă, Marc Anthony, cu care începuse o colaborare pentru coloana sonoră a filmului „Shall We Dance?” şi care divorţase între timp. În acelaşi an, ei au spus „da”, în cadrul unei ceremonii secrete. Relaţia lor a devenit şi mai puternică în 2008, când „Jenny from the Block” a aflat că este însărcinată şi că aşteaptă gemeni. „Marc a început să plângă când a auzit că sunt gemeni”, spunea atunci diva.

Naşterea copiilor a fost un prilej de bucurie pentru întreaga familie, care părea mai fericită ca niciodată. Iubirea lor părea de neclintit. Asta până in 2011 când cuplul a făcut şocantul anunţ al divorţului.

EMMA STONE & ANDREW GARFIELD

“Ţinem unul la celălalt foarte mult iar ăsta e un dar, un fel de lucru necondiţionat”, a spus Garfield pentru “Vanity Fair”. “Este foarte multă iubire şi respect între noi…a fost minunat să avem un fel de sprijin necondiţionat unul pentru celălalt” .

Emma şi Andrew s-au despărţit în anul 2015 din cauza programului încărcat al amândurora, au declarat cel doi afirmând că iubirea şi respectul încă există. Cei doi au format un cuplu timp de patru ani, după ce s-au cunoscut la audițiile pentru filmul ,,Spiderman” unde au demonstrat imediat cât de puternică este chimia dintre ei.

NINA DOBREV & IAN SOMERHALDER

Nina recent a mers la o cină cu Ian şi soţia acestuia, Nikki Reed, în cinstea încheierii serialului în care cei doi au jucat. “Nu pot să cred cât de repede trece timpul. Cină cu echipa “Somereed” (Ian şi Nikki) “ a scris Dobrev în dreptul unui selfie cu ei trei pe o reţea de socializare.

Cei doi actori din ”The Vampire Diaries” dar şi foşti iubiţi au rămas în relaţii amicale după despărţirea din 2013. Au avut o relaţie timp de trei ani ei cunoscându-se pe platourile de filmare ale celebrului serial. În 2015 , Ian Somerhalder s-a căsătorit cu o altă actriţa, Nikki Reed.

MANDY MOORE & WILMER VALDERRAMA

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Cei doi au avut o relaţie între 2000 şi 2002, motivul despărţirii nu a fost dezvăluit însă pe parcursul anilor, cei doi au păstrat o legătură amicală iar la câteva săptămâni de la despărţirea actorului de cântăreaţa Demi lovato, după o relaţie de şase ani, cei doi au postat poze pe reţelele lor de socializare .

“Îl iubesc pe tipul ăsta. Prieteni de peste 16 ani”, a scris Mandy pe instagram despre Wilmer.“Felicitări pentru @ncis.cbs, @wilmervalderrama! De-abia aştept să te văd în serial din toamna”

GWYNETH PALTROW & CHRIS MARTIN

În 2014, cei doi şi-au anunţat divorţul după un mariaj de 10 ani. Acesta a fost finalizat în 2016 după ce au ajuns la un comun acord în legătură cu proprietăţile şi custodia celor doi copii, Apple (12 ani) şi Moses (10 ani). Deşi sunt despărţiţi aceştia petrec multe momente în familie şi demonstrează respectul şi prietenia ce a rămas între ei.

“Suntem în continuare o familie, chiar dacă nu avem o relaţie romantica”, a spus Paltrow pentru revista “Glamour” despre fostul soţ Chris Martin. “Îmi este ca un frate”, a adaugat aceasta.

Adelina Pestrițu, apariție incendiară! Bruneta a atras toate privirile celor din jur cu un decolteu spectaculos!... Kendall Jenner jefuită! Familia Kardashian măreşte securitatea...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri