Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Prima poză postată de Vulpița Veronica, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19! Detaliul îngrijorător observat de fani

Vulpița Veronica din Blăgești, soția lui Viorel Stegaru, a transmis fanilor primul mesaj după ce s-a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus.

Vulpita Veronica de la Acces Direct, mesaj pe Instagram

Prin intermediul unui comunicat oficial, Antena 1 a anunțat faptul că Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au fost depistați cu noul coronavirus. Cea care a confirmat informația a fost chiar Mirela Vaida, pentru cei de la Observator.

MESAJUL VULPIȚEI VERONICA, DUPĂ CE S-A INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS

Mirela Vaida a povestit în detaliu cum a aflat că Veronica Vulpița și Viorel sunt depistați pozitiv cu coronavirus.

citește și: Mesajul postat de Mirela Vaida, după ce și-a făcut testul Covid-19! Mii de oameni au reacționat

Chiar dacă se desfășoară o anchetă în acest caz, realizatorii emisiunii Acces Direct sunt de părere că au fost îndeplinite toate măsurile de siguranță pentru ca cei prezenți în platou să fie în siguranță. Potrivit acestora, cel mai probabil, Vulpița Veronica din Blăgești s-a infectat cu noul coronavirus atunci când a fost în vizită acasă.

"Veronica s-a întors de la Blăgești. A plecat din București, aici unde erau mereu supravegheați. La noi se respecta cu strictețe toate regulile impuse. (...) Veronica nu a făcut febră, iar soțul ei s-a simțit bine. Pentru ca lucrurile să fie foarte clare, producătorii de la Acces direct s-au gândit să le facă un test, iar acesta a ieșit pozitiv la soții Stegaru", a dezvăluit Mirela Vaida, prezentatoare emisiunii Acces Direct.

citește și: Pe unde s-au plimbat Vulpița și Viorel, înainte să fie confirmați cu Covid-19! | Foto

La scurt timp după ce s-a aflat că are coronavirus, Vulpița Veronica a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, iar fanii au observat un detaliu îngrijorător. Complet lipsită de machiaj, cu cearcăne și cu o figură destul de tristă și obosită, Vulpița a zâmbit pierdut la cameră.

Se pare ca problemele se țin lanț de familia Stegaru, care nu scapă de una, că dă într-alta. Asa se face că exact când s-au liniștit apele între cei doi soți, dupa luni de zile de divergențe, pe când se credea că se înțeleg mai bine ca oricând, virusul le-a stricat planurile si i-a lovit pe amândoi.

Recomandari