Căutare Live

Mesajul postat de Mirela Vaida, după ce și-a făcut testul Covid-19! Mii de oameni au reacționat

Prin intermediul unui comunicat oficial, Antena 1 a anunțat faptul că Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au fost depistați cu noul coronavirus. Cea care a confirmat informația a fost chiar Mirela Vaida, pentru cei de la Observator. Ce a mesaj a transmis Mirela Vaida pe pagina sa de Facebook?

Mirela Vaida, mesaj de interes pentru fani pe pagina sa de Facebook

Echipa Acces Direct are un membru infectat cu coronavirus, dar și doi invitați testați pozitiv cu Covid-19, aceștia fiind Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești.

MIRELA VAIDA, MESAJ DUPĂ CE VULPIȚA ȘI VIOREL AU FOST DEPISTAȚI CU CORONAVIRUS

De îndată ce testelor celor doi invitați permanenți au ieșit pozitive, producătorii au decis ca emisiunea Acces Direct să fie anulată.

citește și: Mirela Vaida, prima reacție după ce Viorel și Vulpița Veronica de la Acces Direct au fost depistați cu coronavirus

"La ora 16:30, după ultima ședință pe care am avut-o, eu eram deja cablată, machiată. În acel moment au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am făcut", a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a povestit cum a aflat că Veronica Vulpița și Viorel sunt depistați pozitiv cu coroanvirus:

"Veronica s-a întors de la Blăgești. A plecat din București, aici unde erau mereu supravegheați. La noi se respecta cu strictețe toate regulile impuse. (...) Veronica nu a făcut febră, iar soțul ei s-a simțit bine. Pentru ca lucrurile să fie foarte clare, producătorii de la Acces direct s-au gândit să le facă un test, iar acesta a ieșit pozitiv la soții Stegaru", a mai spus prezentatoare emisiunii Acces Direct.

citește și: Vulpița Veronica, Viorel Stegaru și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați cu noul coronavirus

În scurt timp, prezentatorea emisiunii Acces Direct și-a făcut testul pentru coronavirus, iar vestea cu rezultatul a fost dată azi, chiar pe pagina sa de Facebook.

„Suntem bine cu totii! Multumim din suflet pentru ganduri si griji!! 🤗💖🙏”, a postat vedeta pe pagina sa oficială.

Mihai Bendeac, poză ce i-a scandalizat pe fani! Ce detaliu i-a enervat: „În halul ăsta?”!... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri