Primele poze cu Rihanna și ASAP Rocky, noul ei iubit. Cum au fost surprinși în Barbados

Rihanna și A$AP Rocky și-au petrecut vacanța în Barbados, alături de familia artistei. 

Rihanna, îmbrăcată într-o rochie neagră, la Jardins des Tuileries, în Paris, în cadrul unui eveniment Fenty Beauty.

Hepta

Dragostea plutește în aer! Se pare că Rihanna și A$AP Rocky trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relația lor pare să se consolideze odată cu trecerea timpului.

Conform Harper's Bazaar, cei doi artiști și-a petrecut Crăciunul împreună în Barbados, alături de familie artistei.

Rihanna și A$AP Rocky au petrecut Crăciunul împreună

Pornind de la informațiile furnizate de People, se poate spune că relația dintre Rihanna și A$AP Rocky merge din ce în ce mai bine.

Cuplul a fost surpins în Ajunul Crăciunului. Ei au fost surprinși în timp ce se îndreptau spre un catamaran, la bordul căruia au plănuit să își petreacă vacanța din Barbados, locul unde s-a născut Rihanna, a dezvăluit o sursă conform celebrei publicații.

Conform publicațiilor tabloide, relația dintre cei doi artiști a început în primele luni ale anului 2020. Cuplul nu a oferit detalii în acest sens, însă jurnaliștii au scris că idila lor a început la scurt timp după ce relația Rihannei cu Hassan Jameel s-a încheiat.

"Sunt de nedespărțit în ultimele săptămâni. E o relație nouă, însă amândoi par a fi foarte implicați. Pare că se înțeleg foarte bine și au multe în comun", a povestit o sursă din anturajul celor doi îndrăgostiți pentru publicația People.

Același apropiat al vedetelor susține că amândoi se implică constant în comunitatea în care a crescut A$AP Rocky. Artistul a făcut numeroase acte de caritate de-a lungul timpului, în încercarea sa de a ajuta persoanele cu un nivel scăzut de trai.

Primele imagini cu Rihanna și A$AP Rocky

Așa cum era de așteptat, vestea că Rihanna și A$AP Rocky își petrec vacanța împreună i-a pus în alertă pe paparazzi.

Aceștia s-au deplasat în Barbados și au reușit să surprindă cuplul în compania prietenilor și a familiei la bordul unei ambarcațiuni pe mare.

Îmbrăcată într-o ținută sumară, de culoare verde, Rihanna pare extrem de fericită. Naturală, cu părul desfăcut și extrem de sexy, vedeta și-a accesorizat ținuta cu o mulțime de brățări, lanțuri și inele din aur.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!


Sursa FOTO: Profimedia Images

La rândul său, A$AP Rocky, al cărui nume real este Rakim Athelaston Mayers, a ales să se îmbrace lejer într-un tricou alb și o pereche de pantaloni lejeri din jeans. Bijuteriile masive, ochelarii de soare și o pălărie de tip "bucket".

Artistul s-a născut în Harlem, dar are și el rădăcini în Barbados. Conform Daily Mail, tatăl lui A$AP Rocky este din Barbados.

Cum au aflat fanii că Rihanna are o relație

A$AP Rocky și Rihanna și-au făcut publică povestea de dragoste la începutul lunii decembrie, atunci când o serie de poze cu ei au apărut în mediul online. Cei doi au fost fotografiați în timpul unei plimbări pe străzile din Manhattan.

Pe artiști îi leagă o frumoasă prietenie. Aceștia au colaborat în anul 2012 la un remix al piesei "Cockiness (Love It)".

Mai mult decât atât, în anul 2013, A$AP Rocky a fost cel care a deschis concertele Rihannei în timpul turneului mondial "Diamond".

În ceea ce privește trecut amoros, ambii artiști se pot lăuda cu relații tumultoase, care au ținut prima pagină a ziarelor. În timp ce A$AP Rocky s-a iubit cu Kendall Jenner, Rihanna se poate lăuda cu o relație destul de serioasă cu multimilionarul Hasan Jameer.

Ultimele știri