Antena Căutare

Mesaje și urări de Crăciun. Idei de SMS pe care le poți trimite celor dragi

În timpul Sărbătorilor de iarnă, este nevoie doar de o urare specială de Crăciun pentru a aduce în casă o stare de spirit festivă. Următoarele mesaje, pe care le poți trimite persoanelor iubite, colegilor, dar și celor mai apropiate cunoștinte, te vor ajuta să împarți veselie în jur.

mos craciun care arata cu degetul spre mesajul mesaje si urari de craciun Galerie
Următoarele mesaje, pe care le poți trimite persoanelor iubite, colegilor, dar și celor mai apropiate cunoștinte, te vor ajuta să împarți veselie în jur | Shutterstock

Fie că alegi să le trimiți prin SMS, rețelele de socializare ori prin viu grai, selecția de urări de Crăciun 2020 pe care ți le-am pregătit îți vor servi ca inspirație pentru a da mai departe o bucată din sentimentele pe care le nutrești pentru oamenii tăi speciali.

Idei de SMS-uri simple și speciale de Crăciun

Să-ți exprimi dragostea folosind cuvinte mici poate fi dificil. De aceea, pentru momentele când nu ai inspirație, poți utiliza mesajele următoarele care vor aduce, de Crăciun, zâmbetul pe buzele celor la care te gândești.

  • Crăciun fericit! Îți doresc toată fericirea din lume ție și familiei tale!
  • Fie ca aceste zile deosebite să aducă multă bucurie și râs. Crăciun binecuvântat și împliniri pe toate planurile!
  • Sper ca magia Crăciunului să-ți umple cu bucurie fiecare colț al inimii și casei - acum și mereu. Crăciun Fericit!
  • Familia noastră vă urează dragoste, bucurie și pace... azi, mâine și-n fiecare zi. Crăciun de poveste vă dorim!

Citește și: Zile libere de Crăciun 2020 și de Revelion 2021. Câte zile fără muncă vor avea românii de sărbători

  • Crăciun de poveste alături de cei pe care-i iubești. Să ne revedem cu bine!
  • Știi cum să îi faci pe oameni să se simtă iubiți. Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Craciun Fericit!
  • Vă mulțumim pentru urările voastre minunate. Sărbători fericite pentru tine și familia ta!
  • Crăciun fericit ție și familiei tale. Fie ca acest Crăciun să fie cel mai memorabil din viața ta!

Urări și felicitări pe care le poți trimite prietenilor prin mesaj

Nici pe cei mai îndepărtați prieteni nu-i uiți de Crăciun, nu-i așa? Faptul că v-ați distanțat îți poate cauza probleme când vrei să le transmiți o urare unică cu ocazia nașterii Domnului Iisus Hristos.

Pentru a evita situațiile de acest gen, am compus pentru tine mai multe felicitări și SMS-uri de Crăciun care se potrivesc tuturor celor pe care îi numești ”prieteni”.

Idei de mesaje deosebite pentru Crăciun 2020:

  • Crăciunul este despre timpul petrecut cu familia și prietenii. Este despre crearea unor amintiri frumoase, care să dureze o viață întreagă. Crăciun fericit ție și familiei tale!
  • Este sezonul în care ne dorim reciproc bucurie, dragoste și pace. Acestea sunt gândurile mele pentru tine. Crăciun fericit dragii noștri prieteni, să simțiți multă dragoste în această zi specială!

Citește și: Mesaje de Crăciun Fericit, SMS-uri și Felicitări! Cele mai frumoase urări pe care le poți trimite de Moș Crăciun

  • Îți doresc ca în aceste zile sfinte să ți se îndeplinească toate dorințele, visele și să simți această fericire tot anul. Crăciun Fericit și belșug!
  • Un lucru minunat despre Crăciun este că e ”obligatoriu”, ca o furtună și o parcugem împreună. Să ne bucurăm de plimbare și de toți cei care ne transmit gânduri frumoase în această zi deosebită! Crăciun cald și plin de iubire!
  • Sper că acest anotimp să vă umple de credință, speranță reînnoită și sănătate, care să dureze o viață întreagă. Să aveți un Crăciun binecuvântat!

Mesaje și urări de Crăciun pentru familie și persoana iubită

Chiar dacă-ți sunt alături fizic ori doar sufletește, nimic nu-ți oprește gândurile să zboare la cele mai importante persoane din viața ta. Fie că este vorba despre partener sau rude, te poți inspira din aceste felicitări de Crăciun care transmit multă emoție.

Ce SMS-uri poți da persoanelor dragi de Crăciun 2020

  • Tu faci stele să strălucească mai tare și-mi încălzești zilele de iarnă. Crăciun fericit, persoana mea preferată!
  • Singurul lucru pe care îl iubesc mai mult decât Crăciunul ești tu. Sărbători frumoase, iubit/ul meu!
  • Nu contează ce se află sub brad, ci cine este în jurul lui. În fiecare an sunt atât de recunoscător/are că te am alături. Crăciun divin!

Citește și: Cinci filme de Craciun pe care le poți urmări cu familia în luna decembrie

  • Deși suntem despărțiți de mulți kilometri, ești în inima mea de Crăciunul acesta și mereu. Te iubesc! Sărbători line!
  • Sunt atât de norocos/asă că mai petrec un Crăciun cu tine! Sărbători fericite!
  • Crăciun fericit! Ești cel mai bun cadou pe care l-aș putea cere. Te iubesc!
  • Sărbătorile precum Crăciunul mă fac atât de recunoscător că te am în viața mea. La mulți ani! Crăciun grozav!
  • Crăciunul este magic pentru că suntem împreună. Sărbători minunate, dragostea mea!

Mesaje și felicitări amuzante pentru Crăciun - ce SMS-uri funny poți trimite

În rândurile următoare vei regăsi unele dintre cele mai amuzante SMS-uri de Crăciun. Așadar, nu ezitați să adăugați ceva umor spiritual în urările tale și să le trimiteți prietenilor și celor dragi.

Iată câteva urări și citate de Crăciun hilare în căutarea cărora ai putea fi cu ocazia acestei sărbători minunate.

Serie de mesaje amuzante de Crăciun 2020 pentru prieteni și familie:

  • Îmi va fi dor să sărbătoresc cu tine Crăciunul acesta. Mănâncă câteva fursecuri în plus pentru mine. Sărbători calde!
  • Hai să avem un apel video de Crăciun - aduc ciocolata caldă!
  • Sper că zâmbetul tău va fi la fel de mare ca factura finală în acest Crăciun. Îți doresc mult noroc și multă distracție. Crăciun fericit!
  • Sper că Moșul ne umple încălțările cu cash, în loc de cadouri și jucării. Știu că vrei la fel. Crăciun Fericit!
  • Ai voie să ai un Crăciun minunat atâta timp cât cadourile mele mă așteaptă în prag. Distrează-te!

Citește și: Mesaje și urări de Revelion și Anul Nou. Idei de SMS pentru apropiați

  • Am vrut doar să știi că nu ai nicio șansă să ajungi pe lista bună a lui Moș Crăciun anul acesta. Crăciun fericit și ție!
  • Am încercat din greu să-l fac pe Moș Crăciun să creadă că ai fost bun pe tot parcursul anului. În schimb, mi-a anulat cadourile pentru că ți-am fost prieten. Sper că te vei revanșa!
  • Crăciunul este sezonul magiei și misterului. Toate economiile pe care le-ai făcut anul vor dispărea și nici măcar nu vei ști. Ce tare! Sper că ți-am înseninat ziua. Crăciun fericit!

Citește și: Sfântul Ștefan, 27 decembrie. Mesaje, urări și SMS-uri

  • Ești prea tânăr ca să mergi la un club și să bei ceva și prea bătrân să te aștepți la cadouri de la Moș Crăciun. De fapt, pur și simplu nu te încadrezi în bucuriile Crăciunului! Hohoho Merry Christmas!

Iar dacă vrei să știi cum se celebra Crăciunul odată, urmărește clipul de mai jos:

În ce condiții putem primi musafiri la masa de Crăciun? Raed Arafat, recomandări pentru sărbători, în contextul coronavi... Cum va circula metroul în perioada sărbătorilor. Care este programul Metrorex de Crăciun ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Parteneri Adevărul despre băuturile energizante. De ce nu sunt recomandate de specialiști Adevărul despre băuturile energizante. De ce nu sunt recomandate de specialiști Catine.ro Anahí, răsfățată de soțul său! Cine e politicianul cu care e căsătorită și cum arată familia actriței din ”Rebelde” Anahí, răsfățată de soțul său! Cine e politicianul cu care e căsătorită și cum arată familia actriței... Happy Channel Valentin Ion, asasinul plătit care a ucis o voleibalistă olandeză, a murit în Spania, la câteva zile după ce a fost eliberat din închisoare Valentin Ion, asasinul plătit care a ucis o voleibalistă olandeză, a murit în Spania, la câteva zile după ce a... Libertatea.ro Lacăt pe izvoarele termale de la Herculane. Autoritățile își dispută licența, după ce firma care o deținea a pierdut-o Lacăt pe izvoarele termale de la Herculane. Autoritățile își dispută licența, după ce firma care o... Ziare.com „Eu oameni săraci încă nu am văzut” Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui: „Nu e macabru!” „Eu oameni săraci încă nu am văzut” Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre... AntenaSport Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Kham, în urma unor imagini controversate apărute cu cei doi. Motivul pentru care artista și actorul nu apar împreună: „Nimeni nu mă ascultă...” Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Kham, în urma unor imagini controversate apărute cu cei doi.... Elle Știrile Antena Stars. Primele imagini cu Florin Salam, după ce a ieșit de la audieri. Ce a declarat manelistul / VIDEO Știrile Antena Stars. Primele imagini cu Florin Salam, după ce a ieșit de la audieri. Ce a declarat manelistul /... Spynews.ro Rodica Popescu Bitănescu, la un pas de moarte! Ce a pățit marea doamnă a teatrului românesc Rodica Popescu Bitănescu, la un pas de moarte! Ce a pățit marea doamnă a teatrului românesc BZI Sfatul dat de Monica Tatoiu celor care vor să se căsătorească: „Este un vaccin de viață echilibrată” Sfatul dat de Monica Tatoiu celor care vor să se căsătorească: „Este un vaccin de viață echilibrată” BZI Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro Pastă de năut cu ardei copți. Rețeta unui altfel de hummus Pastă de năut cu ardei copți. Rețeta unui altfel de hummus HelloTaste.ro Cea mai puternică rugăciune către Iisus Hristos. Cuvintele pe care toți credincioșii trebuie să le rostească la începutul Postului Paștelui Cea mai puternică rugăciune către Iisus Hristos. Cuvintele pe care toți credincioșii trebuie să le rostească... Antena3.ro De ce au oamenii ochii de culori diferite. Un expert în genetică a dezvăluit procesul la care puțini se gândesc De ce au oamenii ochii de culori diferite. Un expert în genetică a dezvăluit procesul la care puțini se gândesc useit Horoscopul zilei de 18 martie 2024. Peștii fac o schimbare în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta Horoscopul zilei de 18 martie 2024. Peștii fac o schimbare în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine FOTO | VIDEO - Inginerii Tesla, șocați că americanii cheltuie 100.000 dolari pe Cybertruck pentru a-l împușca și maltrata FOTO | VIDEO - Inginerii Tesla, șocați că americanii cheltuie 100.000 dolari pe Cybertruck pentru a-l împușca... Wall-Street Cum se înțelege, de fapt, Roxana Vancea, cu părinții soțului ei: N-am avut unde să îl întâlnesc... Cum se înțelege, de fapt, Roxana Vancea, cu părinții soțului ei: N-am avut unde să îl întâlnesc... Kudika Prin ce se dă carnea de şniţel prima oară pentru a se pătrunde bine. Nu prin făină sau ou! Prin ce se dă carnea de şniţel prima oară pentru a se pătrunde bine. Nu prin făină sau ou! Playtech Condiția pe care trebuie să o îndeplinească Irinel Columbeanu ca să se căsătorească la azil Condiția pe care trebuie să o îndeplinească Irinel Columbeanu ca să se căsătorească la azil Redactia.ro EXCLUSIV. Ministrul Energiei anunţă o schimbare importantă la plafonarea facturilor EXCLUSIV. Ministrul Energiei anunţă o schimbare importantă la plafonarea facturilor Observator Incontinența urinară la menopauză: simptome și metode de gestionare Incontinența urinară la menopauză: simptome și metode de gestionare MediCOOL Frigănele rulate cu șuncă și cașcaval. Rețeta preparată cu felii de pâine toast Frigănele rulate cu șuncă și cașcaval. Rețeta preparată cu felii de pâine toast HelloTaste FOTO. Fiica lui Leonard Doroftei, imagini hot în costum de baie! Cum s-a afișat tânăra Vanessa Doroftei FOTO. Fiica lui Leonard Doroftei, imagini hot în costum de baie! Cum s-a afișat tânăra Vanessa Doroftei ProSport Ce GREUTATE are Piedone? / „Acum sunt manechin” /  „Băgam frigiderul în inventar” Ce GREUTATE are Piedone? / „Acum sunt manechin” / „Băgam frigiderul în inventar” Gandul Simona Halep și-a luat un hotel superb, iar prețul de achiziție este amețitor. Interiorul clădirii te duce, însă, în Paradis Simona Halep și-a luat un hotel superb, iar prețul de achiziție este amețitor. Interiorul clădirii te duce,... CanCan Balanita: cauze, simptome, diagnostic, remedii Balanita: cauze, simptome, diagnostic, remedii DeParinti Sora lui Nicki Minaj s-a lansat în industria muzicală. Ming Luani și Rakeem Love au scos împreună piesa „Do It Again” Sora lui Nicki Minaj s-a lansat în industria muzicală. Ming Luani și Rakeem Love au scos împreună piesa „Do It... ZUTV Cum să îți încarci bateria ca să reziste mai mult. Așa poți folosi dispozitivele mai mult timp Cum să îți încarci bateria ca să reziste mai mult. Așa poți folosi dispozitivele mai mult timp UseIT Sütlaç, orez cu lapte în stil turcesc. Rețeta unui preparat cremos ca o budincă Sütlaç, orez cu lapte în stil turcesc. Rețeta unui preparat cremos ca o budincă Hello Taste
Ultimele știri
x