Gestul lui Meghan Markle în ziua înmormântării Prințului Philip. Cum îl va omagia aceasta pe soțul Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle, soția Prințului Harry nu va participa la înnmormântarea Prințului Philip, dar va omagia într-un mod unic trecerea în neființă a Ducelui de Edinburgh. Ce a pregătit fost actriță.

Meghan Markle

Getty

Palatul Buckingham a anunțat că înnmormântarea Prințului Philip va avea loc astăzi, 17 aprilie 2021, la Castelul Windsor, unde vor participa doar 30 de invitați. Soţul reginei Elisabeta a II-a, a murit la vârsta de 99 de ani, iar vesea a fost una dureroasă pentru toată lumea, mai ales pentru Regatul Unit.

Meghan Markle, soția Prințului Harry nu va participa la înnmormântarea Prințului Philip. Un purtător de cuvânt al Palatul Buckingham a dezvăluit că Prințul Harry va lua primul avion din SUA pentru a participa la ceremonia bunicului său, însă Meghan Markle este nevoită să stea acasă.

Citește și: Ce gest a făcut Regina Elisabeta a II-a chiar înainte de a-l conduce pe Prințul Philip pe ultimul drum. Funeraliile au loc astăzi

Soția Prințului Harry nu poate participa la înnmormântarea soţului reginei Elisabeta a II-a pentru că a fost sfătuită de către medic să nu călătorească cu avionul. Aceasta este însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar zvorul lung ar putea să îi afecteze sarcina, lucru pentru care este nevoită să stea acasă, relatează thedailybeast.com.

Cum îl va omagia Meghan Markle pe Prințul Philip

Fosta actriţă rămasă în Statele Unite va urmări înmormântarea prințului Philip online și va face „aranjamente private” pentru a-l omagia pe Ducele de Edinburgh, potrivit The Sun.

Palatul Buckingham a confirmat că cei care nu pot participa vor face „aranjamente private” pentru a marca viața Prinţului Philip. Meghan va putea, de asemenea, să urmărească funerariile regale printr-un flux live special.

Soția Prințului Harry și-a dorit extrem de mult să participe la această ceremonie importantă, însă situația nu îi permite, iar soțul său o să urmeze toate regulile de călătorie impuse de pandemia de noul Coronavirus. Mai mult decât atât, acesta va trebui să stea și într-o carantină de 5 zile atunci când va ajunge în Marea Britanie.

Citește și: Membra Familiei Regale care nu a fost invitată la funeraliile Prințului Philip

Înmormântarea Prințului Philip va avea loc, astăzi, la Windsor. Procesiunea regală va pleca de la Poarta de Stat a Castelului Windsor în jurul orei locale 14:45. Drumul de 8 minute, până la capela St. George, unde va avea loc slujba religioasă, va fi parcurs de regină într-un Bentley.

La înmormântarea regală pot participa doar 30 de persoane, iar lista invitaţilor a fost decisă personal de regina Elisabeta a doua. Palatul Buckingham a transmis că Regina Elisabeta II a avut de luat „decizii foarte dificile” privind alegerea invitaţilor, după ce, iniţial, la ceremonie ar fi trebuit să participe 800 de persoane, adăugând că ea a dorit ca toate ramurile familiei soţului ei să fie reprezentate.

În Biserică, suverana va sta singură, la distanţă de ceilalţi participanţi şi toată lumea va purta măşti.

Citește și: Ce reacție a avut Regina Elisabeta când a aflat că Meghan Markle nu va ajunge la înmormântarea prințului Philip

Evenimentul va avea loc cu respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei, iar Regina Elisabeta II va sta aşezată singură. Un purtător de cuvânt al palatului a spus că planurile au fost modificate în conformitate cu recomandările actuale privind adunările publice, însă aspectele ceremoniei sunt respectă dorinţele defunctului Duce.

Ultimele știri