Prin ce dramă a trecut Bruce Willis. Cum a ajuns să se bâlbâie şi să îşi piardă auzul

Bruce Willis este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de la Holywood, însă foarte puțini știu prin ce dramă a trecut de-a lungul vieții și cum a ajuns să se bâlbâie și să își piardă auzul.

Bruce Willis este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de la Holywood, însă foarte puțini știu prin ce dramă a trecut

Getty

Walter Bruce Willis, cunoscut mai mult ca Bruce Willis, este unul dintre cei mai cunoscuți actori de filme de acțiune, dar și producător și cântăreț american. Acesta are o carieră de succes în lumea filmului și este susținut de un număr mare de fani.

Actorul a împlinit recent vârsta de 65 de ani, însă rămâne în continuare preferatul femeilor, deși are o soție superbă și o familie minunată.

Citește și: Imagini înduioşătoare cu familia lui Bruce Willis. Cum arată cele două fiice și soția actorului

În prezent, Bruce Willis trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cea mai importantă ființă din viața lui, Emma Heming Willis, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi copii, Evelyn Penn Willis (6 ani) și Mabel Ray Willis (8 ani). Actorul are trei fiice și cu fosta soție, Demi Moore, cu care păstrează o bună relație de prietenie.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta a trecut printr-o dramă care i-a afectat viață, însă foarte puțini cunosc acest lucru.

Cum a ajuns Bruce Willis să se bâlbâie şi să îşi piardă auzul

Bruce Willis s-a născut în Germania pe 19 martie 1955, iar mama lui, Marlene Willis, avea origini germane, iar tatăl său era un american cu rădăcini europene, care lucra în domeniul militar. Deși s-a născut în Germania, părinții lui Bruce Willis au decis să se mute în SUA la scurt timp după nașterea sa.

Actorul a trăit și a copilărit în New Jersey, însă nu a avut parte de o copilărie foarte frumoasă. Părinții săi nu se mai înțelegeau și au hotărât să se despartă, vestea a venit pentru Bruce Willis ca un șoc, care i-a marcat viața și l-a făcut să se bâlbâie, conform Ok Magazine.

Citește și: Motivul divorțului dintre Demi Moore și Bruce Willis. Când și-a dat seama actorul că vrea să renunțe la căsnicie

Bruce Willis a trecut prin momente foarte grele, însă îl țineau pe lina de plutire cursurile de actorie şi spectacolele pe care le susţinea în faţa publicului. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood, vedeta a avut un loc de muncă obișnuit, precum animator în cafenele şi baruri.

Vedeta a cunoscut succesul la începutul anilor '80 și are parte de acesta și în prezent, fiind apreciat de un număr mare de fani.

Actorul a trecut și prin momente dificile la filmările producției "Die Hard/Greu de ucis", când și-a pierdut auzul parțial după ce a tras cu arma foarte aproape de ureche.

Care a fost motivul pentru care Demi Moore și Bruce Willis au divorțat

Bruce Willis și Demi Moore s-au cunoscut în anul 1987 şi a fost dragoste la prima vedere, însă relația lor s-a destrămat, au împreună trei copii și au ajutat amandoi loa creșterea lor.

Demi Moore a oferit informații despre despărțirea de celebrul actor și despre evenimentele din viața ei personală într-o carte autobiografică. Căsnicia celor doi a durat 13 ani, însă s-a produs o ruptură între ei chiar în perioada în care Demi Moore era cel mai bine plătită actriță de la Hollywood.

Starul de la Hollywood a mărturisit în cartea autobiografică „Inside Out” că Bruce Willis și-a dorit o căsnicie tradițională, iar succesul femeii de langă el îl incomoda, iar acest fapt a dus la o distanțare între cei doi. Actorul și-a dorit un mariaj în care femeia să stea acasă și să aibă grijă de copii, iar bărbatul să aducă banii în casă.

Ultimele știri