Căutare Live

„Prințesa Bucureștilor”, momente de disperare! Andreea Podărescu a fost umilită, amenințată și lăsată pe drumuri

sAndreea Podărescu susţine că a fost umilită, ameninţată, separată de familie şi lăsată pe drumuri! Ies la iveală detalii dramatice din relaţia brunetei cu tatăl fiului său. Ce a dezvăluit „Prințesa Bucureștilor”?

"Prinţesa Bucureştilor" vorbeşte despre chinurile la care a fost supusă! Andreea Podărescu și fostul său iubit, Gheorghe Bădoi, nu au îngropat securea războiului și se pare că „Prințesa Bucureștilor” trece prin momente extrem de dificile.

Bruneta spune că după doi ani de relație a rămas însărcinată și a decis să păstreze copilul, fiindcă bărbatul a spus că își dorește mult acest lucru. Doar că fericirea a fost rapid înlocuită de agonie, fiindcă acesta și-ar fi schimbat atitudinea, chiar cu puțin timp înainte de-a veni pe lume copilul.

Andreea Podărescu a dezvăluit că tatăl copilului său a început să devină violent și agresiv, ba chiar a povestit cum a aruncat-o din mașină, când ea era în luna a cincea.

Au ieșit la iveală detalii dramatice despre această relație tumultoasă a Andreei Podărescu. Acum, cei doi își dispută custodia copilului. Urmărește materialul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri