Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Mama Andreei Podărescu, despre episoadele de violenţă: "A fost şoc şi groază"

Mama Andreei Podărescu a vorbit despre episoadele de violenţă de care a avut parte fiica ei cu tatăl copilului!

Mama Andreei Podărescu a vorbit despre episoadele de violenţă de care a avut parte fiica ei cu tatăl copilului!

„Evenimentele din ultima perioadă nu au făcut altceva decât să mă dărâme să zic. Sunt fericită (nr. că nepotul s-a întors acasă) ,că l-am îmbrățisat, că l-am iubit, că ne-am iubit reciproc.”

Mama Andreei și-a revăzut nepotul după nouă luni. „Nu cred că existat zi de la Dumnezeu în care să nu sufăr de lipsa lui.”

„Nu puteam să primesc cu plăcere acele poze, mai cu seamă că se vedea clar că a fost lovită crunt și a suferit enorm. A fost înfiorător. Acest gest nu puteam să îl calific decât ceva monstruos. Sincer nu credeam eu că se va ajunge aici. Nu credeam că va accepta să continue o relație, după ce a fost maltrată în felul ală.”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro