Prințesa Charlene de Monaco s-a ras în cap după ce soțul său a fost implicat într-un nou scandal. De ce e acuzat Prințul Albert

Un nou scandal a zguduit familia regală din Monaco și se pare că a afectat-o semnificativ pe Prințesa Charlene, ce a avut o apariție îngrijorătoare după ce soțul său, Prințul Albert, a fost acuzat că ar avea încă un copil ilegitim.

Prințesa Charlene a uimit locuitorii Monaco după ce a apărut cu un look complet neașteptat

Profimedia

În jurul Crăciunului, Prințul Albert, în vârstă de 62 de ani, și soția sa, Prințesa Charlene de Monaco, au apărut în public în cadrul unui eveniment de sărbători.

Deși Prințul a încercat să distreze copiii, toate privirile au fost ațintite către soția sa, ce a apărut cu un look complet diferit.

Prințesa Charlene, în vârstă de 42 de ani, și-a ras jumătate din cap, la scurt timp după ce Albert a fost acuzat că ar avea un al treilea copil ilegitim.

Prințesa Charlene s-a ras în cap în timpul ”celei mai mari crize din căsnicia sa”

Prințesa Charlene, o fostă înotătoare olimpică, a adoptat un nou look punk, în care și-a ras jumătate din păr, ce a șocat rezidenții conservatori din Monaco, scrie Daily Mail.

Citește și: Obiceiul de Crăciun pe care Prințul William l-a învățat de la Prințesa Diana. Îl respectă și acum, la 22 de ani de la moartea ei

Prințesa a apărut cu noua frizură punk, îmbrăcată cu o bluză neagră pe gât și o geacă în culori calde, cu tipar cu animale. Ea purta o mască sclipitoare, cu aplicații de culoare aurie și material negru.

Mulți au fost surprinși să o vadă așa pe fosta olimpică, după ce a obișnuit publicul cu aparițiile ei elegante.

Mulți cred că de vină pentru noul e cel mai recent scandal în care e implicat soțul său Albert, ce e acuzat că ar avea un al treilea copil ilegitim.

Prințul Albert e acuzat că ar avea un alt treilea copil ilegitim

Potrivit unei surse din Monaco, Prințesa Charlotte e ”în agonie supremă” și se confruntă cu ”cea mai mare criză” din viața ei, scrie Daili Mail.

Prințul Albert e acuzat de o femeie din Brazilia, ce trăiește acum în Italia, că e tatăl copilului ei. Femeia susține că cei doi s-au cunoscut într-un club din Rio de Janeiro în 2004 și au avut o relație scurtă înainte să rămână însărcinată, moment în care Prințul s-ar fi despărțit de ea.

Potrivit unor documente obținute de publicații, copilul lui Albert ar fi o fată de 15 ani, ce i-a trimis și o scrisoare pe 24 septembrie 2020.

”Când aveam 5 sau 6 ani, o tot întrebam pe mama unde ești și de ce nu ești cu noi, pentru că eu aveam prieteni cu doi părinți, dar n-am primit niciodată răspuns de la tine,” a scris tânăra, potrivit Daily Mail. ”Nu înțeleg de ce am crescut fără tată și acum că te-am găsit, nu vrei să mă vezi.”

Prințul neagă că este tatăl tinerei și susține că e șantajat. Femeia care susține că a avut o relație cu Prințul l-a dat în judecată și procesul urmează să înceapă în luna Februarie. E al treilea proces de acest gen în care e implicat Albert.

Citește și: Seara în care Printul William a știut că vrea să o iubească pe Kate pentru totdeauna. Trucul la care a apelat ca să-l cucerească

”Charlene nu crede că acuzațiile sunt reale, dar să le facă față e un coșmar - e cea mai mare criză din căsnicia ei cu Albert,” a declarat o sursă apropiată Prințesei de Monaco, ce nu a comentat public despre acest subiect până acum.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri