Antena Căutare

Seara în care Printul William a știut că vrea să o iubească pe Kate pentru totdeauna. Trucul la care a apelat ca să-l cucerească

Povestea de dragoste care începuse între Printul William, viitor rege, și Kate Middleton, stră-strănepoata unui miner, a făcut valuri în presa de pretudindeni. Încă tulburat de divorțul toxic al părinților săi, tânărul prinț visa să clădească o frumoasă relație alături de colega sa de universitate.

Kate Middleton si printul William, fotografiati la nunta, cand se saruta
Povestea de dragoste care începuse între Printul William, viitor rege, și Kate Middleton, stră-strănepoata unui miner, a făcut valuri în presa de pretudindeni | Profimediaimages.ro

Dar lucrurile nu au mers perfect de la început între ei. Pe când avea doar 24 de ani, William a considerat că este prea tânăr pentru a avea o familie. Atunci Kate a fost devastată și s-a retras în sânul celor dragi pentru a uita de dureroasa separare.

William a „sărbătorit” despărțirea lor într-un mod cu totul diferit: o vizită la clubul de noapte preferat. Pe atunci, știrea despre ruptura dintre ei nu fusese făcută publică.

Văzând acestea, Middleton s-a angajat în mai multe acțiuni caritabile și a acceptat, de asemenea, mai multe invitații la evenimente sociale. Libertatea pe care și-a asumat-o i-a determinat de mulți să comenteze că e o strategie de a îl aduce înapoi de fostul iubit.

Citește și: Schimbare de look pentru Kate Middleton! Cum arată acum soția Prințului William

Timpul a trecut și cei doi s-au reîntâlnit întâmplător. Atât Kate, cât și William au fost invitați de către prietenul lor comun, Sam Waley-Cohen, la o petrecere.

Cum era de așteptat, au sosit separat, însă au petrecur ore în șir vorbind. Ba mai mult, prințul a încercat să o convingă să-i mai dea o șansă. A fost seara în care William a realizat că Middleton este aleasa lui.

Câteva zile mai târziu, ea a participat la o altă petrecere, care se ținea la cazarma lui. Tema era ”Freakin' Naughty”, iar William purta o costumație de polițist, în timp ce Kate se deghizase într-o asistentă obraznică, ce purta dressuri plasă și o rochie scurtă.

S-au împăcat în câteva săptămâni și, în septembrie, au zburat în Seychelles. Acolo au căzut de acord că se vor căsători.

Apoi au urmat primele lor apariții publice și chiar au sărbătorit, alături de Familia Regală, cea de-a 60-a aniversare a Camilei Parker Bowles.

10 ani de la logodna lui Kate Middleton cu Prințul William

După opt ani de întâlniri și numeroase speculații, Printul William și Kate Middleton și-au oficializat relația în noiembrie 2010. La scurt timp după acest moment, fericitul cuplu a oferit primul interviu împreună.

Citește și: E apreciată în întreaga lume pentru silueta ei impecabilă. Ce obiceiurile alimentare bizare are Ducesa Kate Middleton

Discuția, care i-a ajutat pe mulți să afle detalii importante despre începuturile legăturii lor amoroase, a fost difuzat pe ITV în ziua în care și-au anunțat public logodna.

Kate purta atunci faimoasa ei rochie Issa, de un albastru regal, ținută care a dat startul efectului ce-i poartă numele.

Cei doi au povestit că William a pus marea întrebare cu câteva săptămâni înainte, în timp ce se aflau în vacanță cu prietenii. Deși vorbeau de ceva vreme despre acest momente, ducesa a fost luată prin surprindere de propunerea Prințului.

Cum s-au cunoscut Prințul William și Kate Middleton

Kate Middleton și William s-au cunoscut la Universitatea St. Andrews în 2001. Amândoi locuiau în reședința St Salvator's Hall, dar abia în 2002 și-au dat o șansă ca parteneri.

Citește și: E prima dată când li se aude vocea. Copiii Printului William cu Kate Middleton, protagoniștii unui filmuleț viral pe internet

Ducesa a atras atenția viitorului soț când a defilat în cadrul unui eveniment caritabil. Pe atunci, Kate se întâlnea cu un fost student al aceleiași instituții de învățământ.

Puțini reușesc să le ghicească vârsta din prima. Câți ani au Elizabeth Hurley "căreia decolteul i-a relansat carier... Lidia Buble, cu botinele pe care nu oricine are curajul să le poarte. Apariția pe care toată lumea a vrut să o vadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x