Căutare Live

Obiceiul de Crăciun pe care Prințul William l-a învățat de la Prințesa Diana. Îl respectă și acum, la 22 de ani de la moartea ei

Spiritul sărbătorilor se simte din plin și-n Familia Regala Britanică, ai cărei membrii se bucură de Crăciun și apelează de tradițiile străvechi pentru a-l transforma într-un eveniment de neuitat.

Spiritul sărbătorilor se simte din plin și-n Familia Regala Britanică

Profimediaimages.ro

Printre obiceiurile acestea se numără și unul foarte drag Prințesei Diana, pe care fiul său, Prințul William ține cu tot prețul să-l respecte. La fel ca mama sa, soțul ducesei Kate Middleton nu poate aștepta până în dimineața zilei de 25 decembrie pentru a deschide cadourile. Asta înseamnă că majoritatea darurilor sunt deschise mult mai devreme decât ar trebui.

Într-o scrisoare din 1990, adresată unui prieten, Prințesa Inimilor recunoștea că ”un pachet de orice configurație sau formă nu a fost niciodată în siguranță cu mine”.

Tot atunci, ea menționa că William îi calcă pe urme. ”Mă tem că William a luat și el acest obicei de la mama sa, întrucât găsesc hârtie de ambalat desfăcute în cele mai extraordinare locuri”, spunea ea, conform publicației People.

Citește și: Sfântul Ștefan, 27 decembrie 2020. Ce trebuie să faci astăzi pentru a avea parte de un an plin de noroc

Iată că acest lucru încă este valabil căci fiul său, în vârstă de 38 de ani, obișnuiește să-și deschidă devreme cadourile.

Ce nu știa Prințesa Diana despre Crăciunul petrecut în Familia Regală

La acea vreme, Prințesa de Walles explica faptul că sărbătoarea de Crăciun era una specială pentru tinerii prinți.

”Băieții sunt încântați de perspectiva Crăciunului și au căutat în sus și-n jos pentru a găsi pachetele”, afirma ea în rândurile scrisoarei.

La fel de optimistă a fost și ea cu privire la primul Crăciun sărbătorit în familia soțului său. Cu toate acestea, avea să aibă o surpriză pentru că noile sale rude obișnuiau să dăruiască cadouri simple, ieftine și chiar ieșite din comun.

În 1981, ea i-a oferit Prințesei Anne un pulover scump din cașmir, în timp ce aceasta i-a dat o husă pentru hârtia igienică. Curând, ea a prins din urmă tradiția și a pus un fals excrement de câine în ciorapul fiului său, Harry.

Crăciun atipic pentru Familia Regală Britanică

Anul acesta, Crăciunul va arăta complet diferit pentru Familia Regală Britanică. Aceștia nu se vor mai aduna, la fel ca-n fiecare an, la Sandringhan Estate, din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Vedete care își serbează ziua numelui pe 27 decembrie, de Sfântul Ștefan

Cum arată felicitarea de Crăciun al lui William și Kate Middleton

Ducele și ducesa de Cambridge s-au pregătit pentru sărbătorile de iarnă și au realizat o felicitare cu o fotografie deosebită, în care apar alături de micuții lor, Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte.

Fotografia a fost făcută în toamnă de către fotograful Matt Porteous și îi arată pe cei dinci membrii ai familiei regale frumos îmbrăcați, cu zâmbete largi pe chipuri, stând așezați în fața unui morman cu lemne tăiate, pregătite pentru foc la Anmer Hall, reședința lor din Norfolk, din estul Angliei.

Cum arată în realitate femeia cu barbă din "Omul-spectacol". Adevărul despre înfățișarea lui Keala Settle... Imagine de 40.000 de aprecieri cu iubitul lui Nicole Cherry. În ce ipostază au fost suprinși cei doi tineri, în ziua de ...
Parteneri
Zacuscă de vinete cu ardei copți
Catine.ro
Ultimele știri
x