Căutare Live

Strănepotul Regelui Mihai, ultimul monarh al României, se va naște în luna noiembrie! Prințul Nicolae și soția sa Alina vor deveni părinți! |Video

Prințul Nicolae și soția sa Alina vor deveni părinți. Strănepotul celui care a fost ultimul monarh al României, MIhai Ĩ, va veni pe lume în luna noiembrie.

Prințul NIcolae si soția sa Alina vor deveni părinți

Facebook

Prinţul Nicolae şi soţia sa, Alina Maria, vor deveni părinţi pentru prima dată. Fericitul anunţ a fost făcut de nepotul regelui Mihai I a pe pagina sa de Facebook.

Doi ani de la moartea Regelui Mihai I! Princepele Nicolae a transmis un mesaj emoționant! „Dragostea și dorul de bunici sunt unice”

Sunt fericit să va pot împărtași bucuria ca soția mea Alina Maria este însărcinată, cu primul nostru copil care va veni pe lume în luna noiembrie.Ocrotit de dragostea familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor si al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității, față de țară, în credință în care a fost botezat, ca si bunicul meu, Regele MIhai. Așa șa ne ajute Dumnezeu. Nihil Sine Deo!, a scris Prințul NIcolae pe pagina sa de Facebook.

Strănepotul Regelui Mihai, ultimul monarh al României, se va naște în luna noiembrie! Prințul Nicolae și soția sa Alina vor deveni părinți! |Video

Micuţul urmează să vină pe lume în luna noiembrie şi spune viitorul tată, va fi educat să respecte aceleaşi valori şi tradiţii, care i-au fost transmise de bunicul său.

Se împlinesc doi ani de când România a rămas fără ultimul său suveran. Regele Mihai s-a stins la vârsta de 96 de ani, pe 5 Decembrie 2017

Prințul Nicolae mai are un copil dintr-o relație anterioară. Un copil pe care a refuzat inițial să-l recunoască, a acceptat6 în cele din urmă un test de paternitate, iar când a avut rezultatul a anunțat că iși asumă toate responsabilitățile legale ce îi revin.

Urmăriți mai multe în clipul video de mai jos, difuzat la Observator.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri