Antena Căutare

Radu Pietreanu, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. Cum a trecut peste cumpănă: „Slăbisem 36 de kilograme”

Radu Pietreanu a povestit că de-a lungul vieții sale a avut și momente fericite, dar și momente dificile. Printre greutățile din viața comediantului s-a numărat lupta cu cancerul la plămâni.

Radu Pietreanu a învins lupta cu cancerul la plămâni și a revenit pe scenă treptat, după o perioadă în care a ajuns numai piele și os

Antena 1

Nu mulți știu că Radu Pietreanu s-a luptat cu cancerul la plămâni, fapt care l-a dus în depresie. În acea erioadă comediantul a slăbit 36 de kilograme și a căzut din picioare. „Nu mai aveam carne între piele și os”, a spus actorul.

Radu Pietreanu a povestit în cadrul podcasului lui Micutzu despre perioada în care a fost diagnosticat cu cancer la plămâni, a urmat tratament și a învins boala.

Deși în urma tratementelor Radu Pietreanu s-a făcut bine într-un timp scurt, acea perioadă a avut un impact foarte mare asupra comediantului.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Radu Pietreanu, roast-ul care l-a surprins pe Micutzu. “Fără Bendeac nu ajungea pe televizor”

Radu Pietreanu, mărturisiri despre lupta cu cancerul: „Am și murit un pic. Nu mai aveam carne între piele și os”

„Pot să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care o pățesc. Am avut cancer la plămâni. Am intrat în depresie. Când am auzit de cancer, nu știam prea multe. Am și murit un pic, un minut să zic așa. Pe lumea cealaltă e o liniște… Eu vreau prieteni, vreau gălăgie. Când m-am întors, trecuseră trei săptămâni pe pământ. Eram un cadavru care a stat trei săptămâni pe o canapea, fără să vorbească, fără să mănânce, fără să nimic. Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 kg, aveam 60. Când m-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os”, i-a povestit Radu Pietreanu lui Micutzu.

După ce s-a vindecat de cancerul la plămâni, Radu Pietreanu a revenit pe scenă. La scurt timp după revenire, actorul a mărturisit că nu rezista mai mult de 20 de minute pe scenă, însă și-a revenit treptat.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea lui Radu Pietreanu de la Vacanța Mare. Mărturisiri cutremurătoare despre momentele prin care a trecut

„M-am dus la tratamente, m-am făcut bine. Aflasem de boala în vară. Prin octombrie m-am făcut bine. Am pus mâna pe chitară după trei săptămâni, deși am zis că nu mă mai interesează scena. (…) Mai mult de 20 de minute nu rezistam pe scenă. Încet, încet, mi-am revenit, am reînceput turneele. De fapt, asta mă ține în viață, energia pe care am dezvoltat-o de-a lungul vieții. Liniștea aia pe care am simțit-o atunci nu e bună. Liniștea aia arată că ai ieșit din scenă, ai ieșit din rol, ai ieșit din viață. Trebuie să faci ceva”, a adăugat Pietreanu.

Radu Pietreanu are în prezent 58 de ani, iar în ultima perioadă a avut mai multe apariții televizate la iUmor, sau la România are Roast, unde a făcut o parodie muzicală, alături de Loredana.

Radu Pietreanu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, care a bucurat o generație întreagă cu talentul său actoricesc și cu personajul Costel, din Vacanța Mare.

Toți se așteaptă să devina mamă, dar ce spune Delia despre copii. Răspunsul vedetei la întrebarea de pe buzele tuturor... Povești de familie, sezon 2, episodul 57, 17 mai 2022. Pericolele ascunse ale modelling-ului. Despre droguri, lăcomie, a...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x