Donald Trump, roast istoric la iUmor, miercuri, de la 20.30, la Antena 1

Personaje istorice și contemporane îi vor ține pe cei trei jurați iUmor în alertă pe tot parcursul sezonului zece, iar miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, își face apariția însuși fostul președinte al SUA, Donald Trump, împersonat de Radu Pietreanu.

Donald Trump, roast istoric la iUmor, miercuri, de la 20.30, la Antena 1

Antena 1

În fiecare ediție din cel de-al zecelea sezon, un personaj istoric își va face intrarea pe scena iUmor. Rând pe rând, oameni care au făcut sau încă fac istorie în locurile din care vin, precum Donald Trump, Madonna, Einstein sau Pablo Escobar îi vor lua la ”roast” pe cei trei jurați.

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, vine la iUmor miercuri, de la 20.30, la Antena 1

Dacă în primele ediții din acest sezon au urcat pe scenă Vladimir Putin și Kim Jong Un, miercuri, de la 20.30, la Antena 1, este rândul fostului președinte al SUA, Donald Trump. Interzis în social media din cauza controverselor iscate, Trump își va lua revanșa în fața Deliei, a lui Mihai Bendeac și a lui Cheloo.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Gabi Costin deghizat în Kim Jong Un atrage toată atenția publicului

Cum vor reacționa jurații, cei de acasă pot afla miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Răzvan Oprea deghizat în Vladimir Putin ia cu asalt scena

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Citește și: Viața din Italia a Biancăi Khalifa. Ce a trait în străinătate blonda care a venit acoperită doar de măști iUmor

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul ”iMai Mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. <”iMai Mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Ultimele știri