Căutare Live

Radu Ștefan Bănică a împlinit 20 de ani. Ce mesaj i-a transmis tatăl său, Ștefan Bănică, și cum arată acum tânărul

Radu Ștefan Bănică a împlinit 20 de ani, iar tatăl său i-a făcut o urare emoționantă. Până la împlinirea celor 2 decenii tânărul a punctat mai multe realizări impresionante.

Radu Ștefan Bănică a împlinit 20 de ani

Antena 1 & Instagram

Radu Ștefan Bănică a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. La schimbarea prefixului, tatăl său, dar și fanii i-au făcut urări emoționante. „Azi face 20 de ani! Iar mie tot nu-mi vine sa cred”, a scris Ștefan Bănică pe contul său de Instagram, publicând și o fotografie cu fiul său.

Cum arată Radu Ștefan Bănică, la 20 de ani

Ștefan Bănică i-a fost mereu alături fiului său cel mare și l-a încurajat să-și creeze propriile realizări.

Mai mulți fani și prieteni i-au transmis „La mulți ani” sărbătoritului.

Citește și: Radu Ștefan Bănică, imagine rară alături de Violeta. Ipostaza în care fanii nu i-au mai văzut pe copiii lui Ștefan Bănică

Ce urare specială i-a făcut Violeta Bănică lui Radu Ștefan Bănică

O urare specială a venit și din partea Violetei Bănică, sora cea mică a lui Radu Ștefan Bănică. Fiica lui Ștefan Bănică a publicat pe rețelele sociale un colaj de fotografii în care apare alături de fratele său, de-a lungul copilăriei lor: „La mulți ani persoanei mele preferate din această lume”, a scris Ana Violeta Bănică, în dreptul colajului de fotografii.

Violeta Bănică a mai spus în presă, în trecut, că are o relație foarte bună atât cu fratele cât și cu tatăl său.

Citește și: Ce sport practică Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. E foarte popular în rândul bărbaților

Și reprezentanții UNATC i-au transmis „La mulți ani” tânărului student la teatru.

Ce realizări importante are Radu Ștefan Bănică până la 20 de ani

Până la 20 de ani Radu Ștefan Bănică a făcut deja lucruri demne de laudă. Când avea 18 ani Radu Ștefan Bănică a intrat la UNATC și a acceptat provocarea de a se transforma în celebrități naționale și internaționale, în cadrul show-ului de la Antena 1, Te cunosc de undeva! Tânărul a ajuns până în finala show-ului, având parte de simpatia juraților, colegilor de la canapea și mai ales a fanilor, care l-au îndrăgit la prima vedere.

La 19 ani, Radu Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere, o cafenea la care a visat mult timp și de care este foarte mândru.

Radu Ștefan Bănică este student la UNATC și demonstrează în fiecare zi că este un tânăr talentat și muncitor.

Citește și: Radu Ștefan Bănică a spus adevărul despre tânăra alături de care se înfățișează tot timpul. E sau nu iubita lui

Radu Ștefan Bănică s-a născut în anul 2003, a absolvit liceul Jean Monnet din Capitală și a intrat la UNATC, călcând astfel pe urmele tatălui său, Ștefan Bănică. Este pasionat de îmbinarea dintre teatru iar în sezonul 16 de Te cunosc de undeva!, fiul lui Ștefan Bănică a făcut senzație.

În copilărie Radu Ștefan Bănică a apărut în videoclipul piesei tatălui său: „Doar odată-i Crăciunul”. La concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică din 2019 tânărul Radu Ștefan Bănică a interpretat piesa alături de tatăl său. Înainte de a intra la Facultate Radu Ștefan Bănică a început să joace la Teatrul de Comedie.

Ce relație a existat între Elena Merișoreanu și Ion Dolănescu în tinerețe. Artista a oferit informații surprinzătoare... Ce suma impresionantă valorează ținuta purtată de Rihanna în ziua în care a anunțat că este însărcinată. Cât a costat...
Parteneri
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Catine.ro
Ultimele știri
x