Căutare Live

Radu Ștefan Bănică a spus adevărul despre tânăra alături de care se înfățișează tot timpul. E sau nu iubita lui

Radu Ștefan Bănică s-a înfățișat în ultima perioadă alături de o tânără și a ținut să le explice fanilor care este relația lui cu fata.

Radu Ștefan Bănică a explicat care este relația lui cu Cristina, fata alături de care se afișează des

Antena 1 & YouTube

Radu Ștefan Bănică a intrat de curând în lumea vloggerilor. Dacă primul său vlog a constat în prezentarea culiselor de la Te cunosc de undeva!, Radu Ștefan Bănică a decis să vorbească și despre viața lui personală, jucând celebrul joc: „Am/N-am”, alături de două prietene.

Vlogul a fost intitulat „Am/N-am cu „iubita” mea”, având în vedere că în ultima perioadă s-a vehiculat că artistul ar avea o relație cu tânăra alături de care tot apare pe rețelele sociale.

Astfel, Radu Ștefan Bănică a clarificat faptul că tânăra Cristina nu este iubita lui, ci o prietenă foarte bună.

Radu Ștefan Bănică, clarificări în privința Cristinei, tânăra despre care s-a speculat că ar fi iubita lui

Concurentul de la Te cunosc de undeva! a realizat vlogul alături de prietenele lui Cristina și Antonia

„Cred că dacă lumea ar fi un pic mai atentă și-ar da seama că noi suntem efectiv frați. Bunicile noastre sunt și până în ziua de azi surori. Nu, nu suntem împreună. Știu că ne-ar sta bine. Ele sunt surorile mele”

Tânărul a făcut și alte mărturisiri în cadrul vlogului, răspunzând astfel la întrebări venite din partea fanilor. Radu Ștefan a mărturisit că a avut parte de suferințe în dragoste și d emoment eîn care a dorit să iasă în evidență: „Cred că majoritatea băieților, când am vrut să fim noi șmecheri, pot să vă spun că mi-am rupt o bluză în gard, pentru că am vrut să arăt că eu pot să fug de la liceu când vreau eu”, a spus tânărul în cadrul vlogului.

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri din culisele emisiunii Te cunosc de undeva! Fiul lui Ștefan Bănică, printre concurenții noului sezon

Radu Ștefan Bănică este oncurent al sezonului 16 de Te cunosc de undeva!

Citește și: Ștefan Bănică și fiul său au făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Ce au gătit

„Oportunitatea asta a venit la fix. Abia terminasem și eu cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am zis că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea și mi-a plăcut foarte mult”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Întrebat dacă poate dezvălui ceva din culisele TCDU, tânărul Radu Ștefan Bănică a vorbit despre atmosfera caldă pe care o creează colegii lui:

„Pentru mine a fost stresant în primele gale. Ceilalți n-au nicio treabă. Intră, cântă, au o naturalețe foarte frumoasă. Dar fiecare persoană în parte e foarte pozitivă. Glumim non-stop, iar glumele și râsul mă fac să mă simt foarte bine. Este o atmosferă foarte frumoasă”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

Citește și: Secretele familiei lui Ștefan Bănică, dezvăluite la „Chefi la cuțite”! Ce s-a aflat despre fiul său

De asemenea, Radu Ștefan Bănică a vorbit și despre rolurile feminie pe care le interpretează în cadrul show-lui:

„Sunt cu siguranță niște experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum, cum ar fi mersul pe tocuri, epilatul pe picioare, machiajul în cantități industriale. E o provocare”, a spus tânărul.

În ceea ce privește viața de student la teatru, Radu Ștefan Bănică a povestit că este frustrantă și stresantă perioada în care cursurile se fac online, fără interacțiunea și energia de care ar putea avea parte la cursurile față în față. Întrebat care este materia sa preferată, Radu Ștefan Bănică a răspuns în glumă „Pauza”, apoi a vorbit despre un curs în care sunt îmbinate elemente de teatru cu muzică și dans.

„Inițiere în teatru muzical. Îmbinăm actoria cu muzica și îmi place foarte mult. Sunt atras de zona musical-ului și de aceea am acceptat să vin la Te cunosc de undeva!, pentru că este o repetiție bună”, a mărturisit fiul lui Ștefan Bănică.

Cum arată Lauren Lane, actrița din "Dădaca", la vârsta de 60 de ani... Vărul Reginei Elisabeta a II-a a fost acuzat de trădare. Ce faptă a comis Prințul Michael de Kent...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x