Căutare Live

Radu Ștefan Bănică, imagine rară alături de Violeta. Ipostaza în care fanii nu i-au mai văzut pe copiii lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică este mândrul tată a trei copii. Recent, fiul său cel mare a fost fotografiat alături de fiica lui mijlocie.

Ștefan Bănică se mândrește cu cei trei copii ai săi

Antena 1

Copiii lui Ștefan Bănică sunt de-a dreptul superbi. Recent, fiul cel mare al artistului a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care apare alături de sora lui, care a crescut atât de mult încât aproape îl ajunge la înălțime.

Ștefan Bănică a plecat în vacanță alături de actuala soție, Lavinia Pîrva și de cei trei copii ai săi.

Radu Ștefan Bănică a publicat pe Instastory o imagine din vacanță, alături de sora lui, ambii îmbrăcați elegant.

Citește și: Radu Ștefan Bănică, alături de fratele său mai mic. Cum a fost surprins împreună cu Alexandru Bănică

Ștefan Bănică este mândrul tată a trei copii

În 2019, când s-a născut Alexandru, Ștefan Bănică a vorbit despre cei 3 copii ai săi. Faptul că devenise la 52 de ani tată pentru a treia oară a însemnat un lucru important pentru el:

„Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”, spunea Ștefan Bănică în anul 2019, potrivit okmagazine.

De asemenea, Ștefan Bănică a vorbit și despre Radu Ștefan Bănică, fiul artistului și al Cameliei Constantinescu, dar și despre Violeta, fiica lui și a Andreei Marin.

„Fiu-miu, Ştefan e frumuşel – dar nu-i mai băgaţi în cap treaba asta! Are o sensibilitate şi un bun-simţ. Ştefănel îmi spune unele lucruri, altele le ţine pentru el. Depinde.
Şi Violeta la fel. Adică fii-mea, când are chef să vorbească şi când are un interes direct, pac, imediat dau drumul la vorbă. Dar amândoi sunt muzicali şi extrem de sensibili. Eu nu-mi doresc neapărat să urmeze acelaşi drum cu mine şi nici nu-i constrâng în niciun fel”, spunea Ștefan Bănică în anul 2019.

Între timp, Radu Ștefan Bănică a devenit cunoscut, prin prisma participării sale la Te cunosc de undeva!

Citește și: Radu Ștefan Bănică a spus adevărul despre tânăra alături de care se înfățișează tot timpul. E sau nu iubita lui

Cine sunt Radu Ștefan Bănică și Ana Violeta Bănică

Radu Ștefan Bănică este student la UNATC și demonstrează în fiecare zi că est eun tânăr talentat și muncitor.

Radu Ștefan Bănică s-a născut în anul 2003, a absolvit liceul Jean Monnet din Capitală și a intrat la UNATC, călcând astfel pe urmele tatălui său, Ștefan Bănică junior. Este pasionat de îmbinarea dintre teatru și muzică și tocmai de aceea a acceptat să concureze în sezonul 16 al show-ului Te cunosc de undeva! În copilărie Radu Ștefan Bănică a apărut în videoclipul piesei tatălui său: „Doar odată-i Crăciunul”. La concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică din 2019 tânărul Radu Ștefan Bănică a interpretat piesa alături de tatăl său. Înainte de a intra la Facultate Radu Ștefan Bănică a început să joace la Teatrul de Comedie.

Ana Violeta s-a născut în 2007 și este o adolescentă superbă, iar mama ei, Andreea Marin le-a povestit fanilor cum își petrece timpul alături de ea. Recent, Andreea Marin a publicat o imagine cu ea și Violeta în drumul către un spectacol de teatru.

Dolly Parton a recreat coperta Playboy la 75 de ani. Cum arată acum în celebrul costum de ”iepuraș”... Cum arăta în copilărie Nina Dobrev, actrița care a jucat rolul Elenei Gilbert în "The Vampire Diaries". Imagin...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x