Antena Căutare

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre viața de student și de concurent la Te cunosc de undeva! Detalii din culisele emisiunii

Ștefan Bănică se poate mândri cu fiul său cel mare, care îi calcă pe urme în ceea ce privește profesia. Radu Ștefan Bănică este student la UNATC și este unul dintre concurenții noului sezon de la Te cunosc de undeva!

Ștefan Bănică se poate mândri cu fiul lui! Radu Ștefan Bănică participă la noul sezon de Te cunosc de undeva!

Antena 1

Radu Ștefan Bănică are 18 ani și face parte din echipa de concurenți a noului sezon de Te cunosc de undeva!, care va începe în curând.

Radu Ștefan Bănică a cântat pentru prima dată în fața unui public numeros în anul 2019, la Sala Palatului, alături de tatăl său. Radu Ștefan Bănică a apărut când era copil în videoclipul piesei „Doar odată e Crăciunul”, iar în 2019 a cântat alături de tatăl său această piesă celebră.

Prezent în studiourile Observatorului, Radu Ștefan Bănică a mărtusisit că acel moment a fost extrem de emoționant, însă faptul că tatăl său i-a fost alături l-a ajutat foarte mult.

Citește și: Duet memorabil. Ștefan Radu Bănică și Ștefan Bănică, așa cum fanii adoră să-i vadă: "Te iubesc, băiatul meu!"

„N-am mai simțit asemenea emoții! A fost copleșitor, dar am avut norocul să cânt alături de tata mai întâi. Dacă aș fi cântat singur din start, nu știu dacă aș fi putut”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Fiul lui Ștefan Bănică este student în anul I la UNATC și a primit cu brațele deschise oportunitatea de a concura la Te cunosc de undeva!, ținând cont că noua experiență îl poate ajuta în profesie.

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri din culisele emisiunii Te cunosc de undeva! Fiul lui Ștefan Bănică, printre concurenții noului sezon

Citește și: Ștefan Bănică și fiul său au făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Ce au gătit

„Oportunitatea asta a venit la fix. Abia terminasem și eu cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am zis că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea și mi-a plăcut foarte mult”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Întrebat dacă poate dezvălui ceva din culisele TCDU, tânărul Radu Ștefan Bănică a vorbit despre atmosfera caldă pe care o creează colegii lui:

„Pentru mine a fost stresant în primele gale. Ceilalți n-au nicio treabă. Intră, cântă, au o naturalețe foarte frumoasă. Dar fiecare persoană în parte e foarte pozitivă. Glumim non-stop, iar glumele și râsul mă fac să mă simt foarte bine. Este o atmosferă foarte frumoasă”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

Citește și: Secretele familiei lui Ștefan Bănică, dezvăluite la „Chefi la cuțite”! Ce s-a aflat despre fiul său

De asemenea, Radu Ștefan Bănică a vorbit și despre rolurile feminie pe care le interpretează în cadrul show-lui:

„Sunt cu siguranță niște experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum, cum ar fi mersul pe tocuri, epilatul pe picioare, machiajul în cantități industriale. E o provocare”, a spus tânărul.

În ceea ce privește viața de student la teatru, Radu Ștefan Bănică a povestit că este frustrantă și stresantă perioada în care cursurile se fac online, fără interacțiunea și energia de care ar putea avea parte la cursurile față în față. Întrebat care este materia sa preferată, Radu Ștefan Bănică a răspuns în glumă „Pauza”, apoi a vorbit despre un curs în care sunt îmbinate elemente de teatru cu muzică și dans.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

„Inițiere în teatru muzical. Îmbinăm actoria cu muzica și îmi place foarte mult. Sunt atras de zona musical-ului și de aceea am acceptat să vin la Te cunosc de undeva!, pentru că este o repetiție bună”, a mărturisit fiul lui Ștefan Bănică.

Pe Radu Ștefan Bănică îl puteți vedea într-un nou sezon de Te cunosc de undeva!, care va începe în curând.

Charlize Theron, de nerecunoscut în public. Cum arată actrița când nu intră pe mâna stiliștilor... Kelly Bensimon ar putea să fie bunică, dar nimeni nu-i dă mai mult de 30 de ani! Câți ani are, de fapt...
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x