Duet memorabil. Ștefan Radu Bănică și Ștefan Bănică, așa cum fanii adoră să-i vadă: "Te iubesc, băiatul meu!"

De Crăciun, Ștefan Bănică a adus în fața telespectatorilor, pentru al 19-lea an consecutiv, un show de excepție pe care obișnuia să îl țină pe marile scene. De această dată a bucurat inimile a mii de oameni cu melodii superbe, invitați de seamă, dar și cu un duet realizat alături de fiul său Ștefan Radu Bănică.

Cu toate că vremurile pe care le trăim ne-au ținut departe unii de ceilalți, Ștefan Bănică i-a invitat pe telespectatori la un show de excepție, în noaptea sfântă de Crăciun. Îmbrăcat la fel ca tatăl său, Radu Bănică s-a așezat la pian și a început să cânte alături de Ștefan Bănică "Doar o dată e Crăciun".

"Habar n-ai ce am simțit eu când eram amândoi pe scenă. Că ești numai tu, eu nici nu mai existam. Să știi că am fost foarte mândru de tine. Dar tu ce ai simțit?", i-a mărturisit juratul X Factor fiului său.

"Ce simt în toate momentele cu tine. Dar pentru tine cum a fost să fii fiul lui Ștefan Bănică?", adaugă Radu Bănică.

"Magic", răspunde Ștefan Bănică.

"La fel și pentru mine. Până la urmă suntem amândoi fiul lui Șefan Bănică, nu-i așa?", mai spune Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică.

Citește și: Oana Sârbu, reuniune-surpriză cu Ștefan Bănică, "Acasă de Crăciun". Cum arată cei doi, la 34 de ani de la rolurile din Liceenii

"Crăciunul nu se amână niciodată și mi se pare cu atât mai important anul acesta să nu uităm de tradiții si de normalitate. În felul asta, răspund miilor de mesaje în care m-ați întrebat dacă există vreo șansă să ne întâlnim la concertele de Crăciun în acest an", a spus Ștefan Bănică.

Vezi mai multe imagini cu Radu Ștefan și Ștefan Bănică în GALERIA FOTO

"Acasă de Crăciun" cu Ștefan Bănică și invitații săi, show de excepție pe 25 decembrie

Citește și: Primul duet Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, "Crăciunul, vine Crăciunul". Cum sună melodia pe care fanii au așteptat-o ani de zile

"Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, și atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Așa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiției concertelor mele de Crăciun", a spus Ștefan Bănică.

În seara de Crăciun, pe 25 decembrie, ora 23:45, la Antena 1, artistul și invitații săi au oferit momente pline de emoție, bucurie, magie!

"Ideea e că vom fi din nou împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fiind “Acasă de Crăciun”, în show vin colindători, se povestește, se râde, se cântă, apar invitați-surpriză și vedem și cele mai spectaculoase duete, cu artiști excepționali, din istoria recentă a concertelor de Crăciun, cu acea atmosfera live, de vis, care ne lipsește atât de mult în prezent și care completează cu brio conceptul show-ului", a povestit starul înainte de difuzarea emisiunii.

Citește și: Poza publicată de Ștefan Bănică după ce presa mondenă a dat de înțeles că urmează sa divorțeze de Lavinia Pîrva

Show-ul a fost realizat în regim de film, într-un decor superb. Iar juratul X Factor a apărut alături de oameni dragi, prieteni de suflet, dar și o parte din familia sa, care are legătură cu zona artistică.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri