Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Radu Ștefan Bănică a făcut show în ploaie, transformat în Gene Kelly

Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Gene Kelly, în Finala sezonului 16, Te cunosc de undeva! și a făcut un show care i-a impresionat pe jurați.

Radu Ștefan Bănică, cu pălărie și umbrelă, transformat în Gene Kelly, În Finala Te cunosc de undeva, sezon 16 Galerie
Radu Ștefan Bănică a dansat în ploaie, trasnformat în Gene Kelly, în Finala sezonului 16 de Te cunosc de undeva! | Antena 1

Considerat revelația sezonului cu numărul 16 TCDU, artistul de 19 ani a demonstrat că-și merită locul în Marea FInală a show-ului transformărilor.

Ruleta i-a dat o provocare dificilă tânărului Radu Ștefan Bănică. În Gala Legendelor, Radu Ștefan Bănică l-a întruchipat pe emblematicul Gene Kelly. Radu a deschis Finala cu un show cu muzică, dans, ploaie și recuzită, care i-a ieșit de minune, spre încântarea juraților și a colegilor.

Jurații i-au admirat eleganța, delicatețea și siguranța de care a dat dovadă. Singurul lucru pe care Aurelian Temișan i l-a „reproșat” tânărului a fost că ar fi trebuit puțin mai multă exuberanță vocală. În rest, juratul all the show i-a admirat talentul și ambiția tânărului Radu.

Cum au reacționat jurații la prestația lui Radu Ștefan Bănică din Finala sezonului 16 Te cunosc de undeva!

„Ești îngrozitor de plăcut, dacă îmi este permisă această asociere de cuvinte și pentru acest moment de astăzi la care cred că aș fi vrut puțin mai multă bucurie vocală, că fizică ai avut. Pentru acest moment de astăzi și eu și bunul tău tată cred că suntem invidioși pentru că la 19 ani ai ocazia să faci ceea ce faci și poate noi la vârsta ta nu am avut ocazia să participăm la o astfel de emisiune care să pună în valoare noile talente și proaspetele talente ale scenei. Te felicit! Ești o bucurie. Dacă la alte personaje spuneam că ești fizic slab, aucm spun că ești un adevărat bărbat. Pe chip îți văd bucuria”, i-a spus Aurelian Temișan tânărului artist.

Citește și: Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Radu Ștefan Bănică, transformat în Cristian Paţurcă, i-a făcut pe jurați să plângă

Ozana Barabancea a catalogat prezența lui Radu Ștefan Bănică la Te cunosc de undeva drept o „binecuvântare”.

„Vreau să-i mulțumesc lui Radu Ștefan pentru această delicatețe, sârguință, eleganță și siguranță cu care s-a prezentat în această Finală. Această Finală este binecuvântată de prezența ta aici”, i-a spus Ozana Barabancea.

Și Andreea Bălan și-a exprimat bucuria față de prezența lui Radu în show:

Ești foarte talentat și ne bucurăm nespus că ai fost în acest sezon la Te cunosc de undeva! Acest moment este încununarea tuturor momentelor tale la Te cunosc de undeva! Te-ai descurcat foarte bine la primul tău moment. Te felicit! Ești un exemplu pentru noua generație.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Radu Ștefan Bănică, transformare surprinzătoare în Dan Bălan de la O-Zone

Cristi Iacob îi prevede un viitor extraordinar în teatru, tânărului Radu:

„Ești un om inteligent și vei fi un actor foarte mare”, i-a spus Cristi Iacob lui Radu Ștefan Bănică.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a adus surprize mari

Printre surprizele sezonului 16 s-a numărat şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului s-a alăturat echipei şi i-a invitat pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, care poate fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii au acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformări, chiar în timp ce o urmărești, în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au avut ținute spectaculoase, demne de Marea Finală... Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Mirela Vaida, moment spectaculos de folclor: „Te felicit și îți mulțumesc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x