Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Radu Ștefan Bănică, surprins de paparazzi în compania unei tinere misterioase. Ce gest galant a făcut când au ajuns la restaurant

Radu Ștefan Bănică este un tânăr talentat și știe cum să facă cinste numelui pe care îl poartă.

Radu Ștefan Bănică este un tânăr talentat și știe cum să facă cinste numelui pe care îl poartă

Antena 1

Deși este o persoană foarte discretă cu privire la viața sa personală și evită să se afișeze cu ale sale cuceriri, paparazzi au reușit să-l surprindă în compania unei tinere misterioase.

Ce gest galant a făcut Radu Ștefan Bănică în preajma domnișoarelor cu care a ieșit

Zilele trecute, Radu Ștefan Bănică a ieșit la restaurant cu două tinere, după ce a participat la cursurile de actorie.

Conform Spynews, adolescentul a condus prudent, respectând toate regulile de circulație și prima oprire a fost în fața locuinței celei despre care publicația scrie că este iubita lui Radu.

Citește și: Radu Ștefan Bănică, fotografie din copilărie. Cum arăta concurentul de la Te cunosc de undeva! când nu era cunoscut de public

În drumul spre locația aleasă, celor doi li s-a mai alăturat o prietenă, pe care Radu a ajutat-o să coboare din mașină atunci când au ajuns la restaurant.

După ce au socializat și s-au distrat pe cinste, aceștia s-au retras. Cum era de așteptat, Radu le-a condus spre casă pe cele două domnișoare.

Câți ani Radu Ștefan Bănică și ce studii urmează

Radu Ștefan Bănică s-a născut în anul 2003, a absolvit liceul Jean Monnet din Capitală și a intrat la UNATC, călcând pe urmele tatălui său, Ștefan Bănică Junior.

Adolescentul este pasionat de îmbinarea dintre teatru și muzică și acesta este motivul pentru care a acceptat să participe la sezonul 16 al show-ului Te cunosc de undeva!

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin, reacție după ce fratele său a câștigat prima gală Te cunosc de undeva

Radu Ștefan Bănică nu este străin nici de muzică, căci, în copilărie a apărut în videoclipul piesei: „Doar odată-i Crăciunul”.

Mai mult, la concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică din 2019, tânărul Radu a interpretat piesa alături de tatăl său.

Înainte de a intra la Facultate Radu Ștefan Bănică a început să joace la Teatrul de Comedie.

Cu cine concurează Radu Ștefan Bănică la „Te cunosc de undeva” sezon 16

În sezonul 16 al show-ului ”Te cunosc de undeva”, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”, realizat de Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului.

Citește și: La ce facultate este Radu Ștefan Banică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. și concurent la Te cunosc de undeva! 2021

Carismaticul youtuber va realiza un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro. În cadrul lui, fanii emisiuni vor avea acces direct în culisele show-ului, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Show-ul ”Te cunosc de undeva” poate fi următit în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1!

Recomandari