Antena Căutare

La ce facultate este Radu Ștefan Banică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. și concurent la Te cunosc de undeva! 2021

Radu Ștefan Bănică calcă pe urmele tatălui în ceea ce privește viața artistică. Fiul lui Ștefan Bănică este concurent la Te cunosc de undeva! și se pregătește să devină actor.

Colaj cu Radu Ștefan Bănică, îmbrăcat în  negru, alături de tatăl său
Radu Ștefan Bănică calcă pe urmele tatălui său | Antena 1

Radu Ștefan Bănică a acceptat provocarea de a concura în sezonul 16 de Te cunosc de undeva!, considerând că este un exercițiu benefic în viitoarea sa carieră de actor, fiind student la Facultatea de Teatru.

Radu Ștefan Bănică este student în primul an la Universitatea de Arta Teatrală și cinematografică București. Având în vedere că a intrat la facultate în timpul pandemiei de coronavirus, Radu Ștefan Bănică a făcut majoritatea cursurilor online.

Radu Ștefan Bănică, student la UNATC

„Nu este o perioadă plăcută din punctul de vedere al studenției. Este și frustrant și stresant că nu poți să te conectezi cu ei (n.r. colegii și profesorii). Una este când joci sau când spui un monolog sau o dramatizare în clasă, alta e când o spui în fața camerei. Nu e nimeni să te încarce cu energie. Am avut norocul să avem și niște ore de actorie fizic, la facultate. Și mi-am cunoscut profesorii și colegii fizic. Mă rog la Dumnezeu să treacă cât mai repede perioada asta pentru că nu vreau să o pierd”, a declarat Radu Ștefan Bănică în platoul Observatorului.

Radu Ștefan Bănică a mărturisit că participarea lui a fost bine primită, în contextul în care o consideră ca pe o pregătire ăentru cariera de actor.

Radu Ștefan Bănică, concurent în sezonul 16 de Te cunosc de undeva!

„Oportunitatea asta a venit la fix. Abia terminasem și eu cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am zis că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea și mi-a plăcut foarte mult”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Citește și: Ce relație au Radu Ștefan Bănică și Violeta Bănică, cei doi copii mai mari ai lui Ștefan Bănică

Întrebat dacă poate dezvălui ceva din culisele TCDU, tânărul Radu Ștefan Bănică a vorbit despre atmosfera caldă pe care o creează colegii lui:

„Pentru mine a fost stresant în primele gale. Ceilalți n-au nicio treabă. Intră, cântă, au o naturalețe foarte frumoasă. Dar fiecare persoană în parte e foarte pozitivă. Glumim non-stop, iar glumele și râsul mă fac să mă simt foarte bine. Este o atmosferă foarte frumoasă”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

Citește și: Secretele familiei lui Ștefan Bănică, dezvăluite la „Chefi la cuțite”! Ce s-a aflat despre fiul său

De asemenea, Radu Ștefan Bănică a vorbit și despre rolurile feminie pe care le interpretează în cadrul show-lui:

„Sunt cu siguranță niște experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum, cum ar fi mersul pe tocuri, epilatul pe picioare, machiajul în cantități industriale. E o provocare”, a spus tânărul.

Radu Ștefan Bănică, pasionat de îmbinarea teatrului cu muzica

Întrebat care este materia sa preferată la facultate, Radu Ștefan Bănică a răspuns în glumă „Pauza”, apoi a vorbit despre un curs în care sunt îmbinate elemente de teatru cu muzică și dans.

„Inițiere în teatru muzical. Îmbinăm actoria cu muzica și îmi place foarte mult. Sunt atras de zona musical-ului și de aceea am acceptat să vin la Te cunosc de undeva!, pentru că este o repetiție bună”, a mărturisit fiul lui Ștefan Bănică.

Pe Radu Ștefan Bănică îl puteți vedea într-un nou sezon de Te cunosc de undeva!, care va începe pe data de 6 februarie 2021.

Mirela Vaida, detalii despre noul sezon de Te cunosc de undeva!: „E muncă de faci răni în coate și în genunchi”... Concurenţii Te cunosc de undeva! puşi la grea încercare încă din prima gală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x