Radu Vâlcan împlinește astăzi 44 de ani. Ce surpriză i-a făcut soția sa

Radu Vâlcan, prezentatorul de la Insula Iubirii, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 44 de ani. Celebrul prezentator își petrece aniversarea alături de soția sa Adela și cei doi băieți ai lor, Alex și Andrei.

Radu Vâlcan împlinește astăzi 44 de ani. Ce surpriză i-a făcut soția sa

instagram

Radu Vâlcan își serbează ziua de naștere alături de cei dragi, fiind extrem de fericit alături de soția, băieții lor și băiețelul care e deja pe drum și urmează să se nască în doar câteva luni. Radu a mărturisit că nu va face nimic special și nu va sărbători cu fast, ci doar îi va culca pe copii mai devreme pentru a avea parte de momente liniștite cu soția sa.

„O să fim nebuni în seara asta”, mărturisește prezentatorul TV, spunând că dorește să se uite la un serial cu Adela, unul pe care ea l-a început deja și vrea să îl corupă să se uite împreună.

Pe timpul zilei, Radu Vâlcan preferă să sărbătorească prin muncă, făcând curățenie și gătind. Cu toții știm cât de mult o răsfață pe frumoasa lui soție, mai ales de când Adela este însărcinată din nou cu un al treilea băiețel.

citește și: Radu Vâlcan, vacanță de vis, cu soția însărcinată. Ce fotografie postată i-a făcut pe fani să înroșească butonul de Like

“O să fac de trei ori curățenie și de trei ori mai multă mâncare”, spune Radu, cu gândul la cum se vor descurca atunci când vor avea 3 copii.

Vezi mai multe imagini cu Radu Vâlcan în GALERIE FOTO

Despre soția sa însărcinată, Radu ne-a dezvăluit că este foarte energică și chiar o macină puțin faptul că nu mai merge la muncă. Cu toate acestea, își găsește maim ult timp să stea cu cei mici.

Radu Vâlcan și soția, părinți pentru a treia oară

Astăzi, Radu Vâlcan împreună cu soția sa au anunțat sexul bebelușului lor. Cei doi vor deveni în curând părinții unui băiețel. Așadar, familia lor se va mări și se pare că Alex și Andrei, cei doi băieței ai lui Radu Vâlcan, sunt extrem de încântați că vor avea un frățior.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Antena 1, Radu Vâlcan a răspuns la câteva întrebări legate de frumoasa veste care i-a umplut astăzi inima de bucurie.

Frumoasa veste au primit-o prin telefon, după ce sosise rezultatul testelor genetice, ne-a mărturisit Radu Vâlcan. Legat de numele băiețelului ce urmează să vină pe lume, Radu spune că și-ar dori să înceapă cu litera A, la fel ca numele celorlalți băieți ai lor, Alex și Andrei.

Încă nu s-au decis care va fi numele, dar frumosul cuplu își dorește un nume simplu și care nu e prea căutat pentru băiețelul lor.

citește și: Exclusiv! Radu Vâlcan, despre reacția băieților lui când au aflat că vor avea încă un frățior. La ce nume s-au gândit

Având în vedere că Radu și Adela au doi băieți și al treilea este pe drum, la întrebarea referitoare la numărul copiilor, prezentatorul TV a răspuns:

"Dacă ne dorim fată, vom avea minim 4", a mai adăugat Radu, plin de speranță.

Radu Vâlcan și Adela Popescu, iubire ca în povești

Ei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Radu Vâlcan și-a cunoscut soția pe platourile de filmare, în 2010 și de atunci au început o poveste frumaosă de dragoste.

Ceea ce l-a atras cel mai tare la soția și mama copiilor lui este energia, frumusețea și veselia ei, potrivit viva. Radu apreciază foarte mult frumusețea naturală a Adelei și chiar a postat de curând pe contul lui de Instagram o fotografie cu soția sa nemachiată, fiind foarte mândru de ea.

Ultimele știri