Raluca Pastramă s-a pozat alături de un bărbat, la câteva zile de la divorțul de Pepe. Cine apare în poză, lângă ea

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat în urmă cu o săptămână la notar. Proaspăt despărțită, fosta doamnă Pascu publică pe rețelele de socializare imagini cu persoanele care i-au fost aproape în această perioadă dificilă.

Raluca Pastramă s-a pozat alături de un bărbat important din viața ei, după divorțul de Pepe

Raluca Pastramă și fratele său, Bombo, au ajuns primii în fața notarului în urmă cu o săptămână, când s-a oficializat divorțul de Pepe. Acum, cei doi se pozează pe Instagram și încearcă să le demonstreze admiratorilor cât de uniți sunt în aceaste momente grele pentru orice om.

Într-o imagine publicată recent de fosta doamnă Pascu pe contul ei oficial, Raluca apare îmbrăcată într-o rochie roșie, sărutându-l pe obraz pe fratele ei. În descrierea fotografiei apare mesajul "Sufletul meu bun", urmat de o inmioară.

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat și au ajuns la un acord în privința fetițelor lor

Pepe a susținut de la bun început că decizia separării aparține fostei sale soții.

Întrebat cum s-a finalizat divorțul, artistul a răspuns: "Exact cum ne-am dorit. Cele două fetițe vor rămâne la amândoi. Nu-i normal? Suntem părinți! Este cât se poate de normal, fără niciun fel de conflict. E bine, nu s-a întâmplat nimic grav, suntem părinți! Suntem oameni normali, ne-am înțeles ca doi oameni maturi. Nu există conflicte, este totul ok!", a mai spus Pepe după ce a ieșit de la notar, potrivit paparazzilor SpyNews.

Citește și: Pepe, “Inima mea”. Solistul a făcut un duet de senzație cu fetița lui. Cât de talentată este Rosa

Cei doi au fost căsătoriți timp de opt ani și au împreună două fetițe, Rosa și Maria.

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează a fost dată chiar de artist pe canalul său de Youtube, pe 2 noiembrie 2020. În materialul respectiv, el a spus că a făcut tot posibilul să-și salveze relația, dar soția nu a mai dorit ca relația să continute.

Cum a comentat Pepe divorțul de Raluca

"Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de două săptămâni. Nu mai există tensiuni acum. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copii", a declarat Pepe la scurt timp după comunicarea separării.

Artistul a spus că nu există un motiv major care să ducă la ruptură, dar că nu se mai poate și astfel el și Raluca au decis să pornească pe drumuri separate.

Prima poză publicată de Raluca Pastramă după ce a devenit femeie singură

Raluca Pascu a publicat două imagini pe Insta stories, la doar câteva zile după pronunțarea divorțului.

În imagini, vedeta purta o ținută elegantă, închisă la culoare. Cu părul drept, Raluca a optat pentru fustă cu pliuri, de culoare gri, până sub genunchi și o bluză de culoare neagră cu mânecă lungă.

Citește și: Raluca Pascu, imagine înduioșătoare alături de copii. Cât de bine seamănă fetele lui Pepe cu mama lor

Look-ul a fost completat de un palton de culoare gri și o geantă elegantă de culoare neagră, cu accesorii aurii. Raluca și-a făcut selfie-urile în oglindă, în cameră. Pe fundal se putea observa un pat somptuos, în nuanțe aurii și bej.

Pentru prima imagine, Raluca a optat să aibă pe fundal o melodie de Kanye West, Good Morning, cu ajutorul căreia le-a urat urmăritorilor ei bună dimineața. Pentru a doua imagine, pe fundalul Insta story-ului ei se poate auzi o melodie de Bad Bunny, Marc Anthony, Will Smith, Esta Rico.

Ultimele știri