Căutare Live

Raluca Tănase spectacol într-o rochie satinată, despicată pe picior. Fosta stea "Bambi" și-a expus bustul generos

Raluca Tănase este cunoscută showbiz-ului românesc încă de când era foarte mică și făcea furori cu sora sa, alături de care forma trupa Bambi. Cum s-a afișat de curând fosta cântăreață a atras atenția prietenilor virtuali. Raluca pare că a trecut prin numeroase transformări.

Raluca Tănase este cunoscută showbiz-ului românesc încă de când era foarte mică și făcea furori cu sora sa, alături de care forma trupa Bambi.

Instagram/ Raluca Tănase

Raluca și Denisa Tănase au trecut prin schimbări foarte mari și acum parcă nu le mai leagă nimic de tinerele care cântau în trupa Bambi, în urmă cu aproximativ 22 de ani. Au crescut, sunt femei în toată firea, cu familie - cel puțin în cazul Denisei - și și-au croit un drum în mediul afacerilor.

Raluca Tănase, prezență stilată în mediul online. Cum s-a afișat de curând

Raluca Tănase este o prezență discretă, care atrage atenția cu finețea, dar și cu stilul vestimentar, mai mult este asociata surorii sale în firma pe care o deține acesta. Raluca este mâna dreaptă a Denisei Tănase, care are o afacere profitabilă cu parfumuri, cu o cifră de afaceri de aproximativ 4.000.000 de euro.

Roșcata a revenit de curând pe rețelele de socializare și a postat o imagine din vacanța în care a fost plecată. Ea este destul de activă în mediul online și arată prietenilor săi virtuali de fiecare dată care sunt noutățile în materie de produse ale afacerii din care face parte.

Aceasta bifează mereu apariții demne de laudă, iar eleganța ei a devenit un etalon pentru celelalte femei. De curând, îndrăgita vedetă a îmbrăcat o ținută superbă, iar fanii nu a putut trece cu vederea apariția sa.

Artista a îmbrăcat o rochie albă, satinată, cu câteva decupaje interesante pe picior și urcând puțin mai sus rochia are un decolteu adânc, care lasă la vedere bustul generos al Ralucăi, care a intervenit estetic pentru un plus de volum.

Raluca Tănase, jumătatea Bambi, a făcut furori alături de sora sa. Timpul a trecut, succesul acelor vremuri a rămas etalon, iar domnișoarele Bambi, Raluca Tănase și Denisa Tănase, au trecut printr-o transformare de zile mari. Mulți ani oamenii le-au confundat ani la rând pentru că seamănă izbitor de mult, dar acum, la maturitate, fetele au început să se diferențieze.

Citește și: Cum arată vila de lux din Dubai a Denisei Tănase. Vedeta plătește rate până în 2024 pentru ultimele două apartamente cumpărate

Ce a dus la destrămarea trupei Bambi. Prin ce au trecut Raluca Tănase și Denisa Tănase

Timpul a trecut, succesul acelor vremuri a rămas etalon, iar domnișoarele Bambi, Raluca Tănase și Denisa Tănase, au trecut printr-o transformare de zile mari. Mulți ani oamenii le-au confundat pentru că seamănă izbitor de mult, doar acum, la maturitate, fetele au început să se diferențieze.

După un moment de avânt pe înălțimile succesului în anii 2000, fetele erau unele dintre cele mai cunoscute figuri din mediul public, iar muzica lor răsuna în casele oamenilor din România și nu numai.

Drumul carierei nu a fost ușor odată ce tinerele au început să crească. Ajunse la maturitate, fetele au încercat să resusciteze trupa "Bambi", dar fără reușită așa că au luat-o pe drumuri separate.

Fiecare a încercat să-și creeze propria carieră așa cum a putut și cu resursele pe le-a avut. Desigur, datorită vremurilor fructuase de atunci, surorile au rămas întipărite în imaginea oamenilor ca fiind figuri publice ce își merită locul pe ecrane, motiv pentru care nu de puține ori au reapărut în atenția publicului.

Citește și: Cum a arătat Raluca de la Bambi la nunta surorii sale, Denisa Tănase. A fost domnișoara de onoare

Trupa Bambi a luat naștere în 1999, iar în 2000 fetele au lansat primul videoclip al lor, pentru piesa Doi ochi căprui. Formația de muzică pop a cunoscut un succes răsunător, iar în 2011 au câștigat Discul de Aur pentru unul din albumele lor. Trupa s-a destrămat în 2015.

Cum arată Elena Gheorghe nemachiată, la 36 de ani. Artistei nu i-a fost teamă să se lase fotografiată așa... Cum arată casa în care locuiește Romeo Fantastik. Are o cameră în care face și muzică...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x