Raluka a lansat o nouă piesă intitulată "Îndrăgostiți neuniform". În ce ipostaze sexy apare bruneta în videoclip

Raluka, fosta concurentă a show-urilor “Te cunosc de undeva” și “Asia Express”, a lansat un nou single, iar videoclipul este unul incendiar.

Frumoasa brunetă și-a anunțat nouă piesă și în urmă cu puțin timp s-a lansat și videoclipul de la “Îndrăgostiți neuniform”.

antena 1

Raluka, fosta concurentă a show-urilor “Te cunosc de undeva” și “Asia Express”, a lansat un nou single, iar videoclipul este unul incendiar.

Frumoasa brunetă și-a anunțat nouă piesă și în urmă cu puțin timp s-a lansat și videoclipul de la “Îndrăgostiți neuniform”.

În noul videoclip, Raluka cântă despre o dragoste neîmplinită, despre cum a fost rănită într-o relație anterioară și cât de mult a suferit. Artista apare îmbrăcată într-un costum de baie negru și o pereche de cizme lungi, peste genunchi.

Citește și: Raluka într-o ținută răvășitoare, care îi pune în evidență corpul suplu. Ce mișcări lascive le-a arătat diva fanilor

Cu un machiaj simplu și părul aranjat în bucle lejere, Raluka își cântă dragostea într-o cameră cu tapet roșu care e inundată treptat. Frumoasa brunetă a purtat un costum de baie care îi pune formele în evidență, având un trup suplu și tonifiat, datorită antrenamentelor intense la sală.

În alte cadre, bruneta mai apare purtând un sutien făcut doar din pietre în timp ce e acoperită de apă aproape în totalitate.

Raluka și Proiectul Balkanic

Raluka una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, revine cu un intreg playlist de piese cântate alături de band-ul ei intr-un Show Balkanic 100 % Live.

Proiectul Balkanic este un proiect de echipă, la care Raluka lucrează de mai bine de doi ani și a fost lansat în februarie anul acesta. Aici, ascultătorii pot găsi piese inspirate din folclorul românesc reorchestrate în maniera proprie, piese de petrecere cântate live de Raluka alături de unul dintre cele mai bune band-uri din România.

Citește și: Fotografia în ipostază incendiară care a atras atenția fanilor. Cum s-a fotografiat Raluka în piscină

Raluka este un artist recunoscut pentru exigențele muzicale, așadar a insistat să își formeze propria echipă și să lanseze aceste piese numai în momentul în care proiectul suna impecabil. Împreună cu band-ul, Raluka a repetat și a lucrat la piese astfel încât varianta live, cea pe care fanii o pot găsi pe youtube, să transmită un vibe bun.

Artista are numeroase piese care au stat săptămâni la rând în topurile muzicale. Piese precum “Ieri erai”, “Zbor”, Aroma sau single-ul cu Killa Fonic, Dulce Otravă au fost pe buzele tuturor.

Cum se menține în formă Raluka

Fosta concurentă “Te cunosc de undeva” are un corp de zeiță, cu forme voluptoase, dar puțini știu că ea depune mult effort la sală pentru a arăta așa.

Nu de puține ori Raluka a postat fotografii pe Insta Stories și videoclipuri în care le arăta urmăritorilor ei ce antrenamente face la sală.

Ultimele știri