Ramona Gabor a pășit din nou în cabinetul medicului estetician. Ce a ales să își mai facă vedeta

Ramona Gabor s-a decis să apeleze la o schimbare și să pășească din nou în cabinetul medicului estetician, unde a venit mai pregătită ca oricând să mențină își aspectul fizic de invidiat.

Ramona Gabor s-a decis să apeleze la o schimbare și să pășească din nou în cabinetul medicului estetician, unde a venit mai pregătită ca oricând să își mențină aspectul fizic de invidiat.

Instagram

Ramona Gabor este un nume foarte cunoscut în showbiz-ul autohton, iar aparițiile sale spectaculoase lasă pe toată lumea cu gura căscată. Mai mult decât atât, nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că vedeta este adepta celor mai sexi piese vestimentare, dar și a operațiilor estetice.

De asemenea, frumoasa șatenă se mândrește cu un trup de invidiat și cu cele mai superbe trăsături ale feței, iar recent le-a arătat internauților secretul ei pentru un ten perfect, lipsit de riduri și imperfecțiuni.

La ce intervenție estetică a apelat Ramona Gabor

Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, duce o viața de lux în Dubai, țara care a adoptat-o de câțiva ani. Deși este ocupată mai tot timpul cu business-ul ei, vedeta își face timp și pentru aspectul ei fizic.

De curând, vedeta a împărtășit urmăritorilor ei de pe Instagram câteva detalii despre intervenția estetică pe care și-a făcut-o. Ramona Gabor a dezvăluit că vrea să își injecteze pentru a doua oară botox în frunte.

"Este a doua oară când îmi injectez botox. S-a împlinit un an de când am făcut-o prima oară și chiar îmi lipsea", a mărturisit ea în cadrul unui InsaStory.

Superba șatenă a fost extrem de mândră de rezultat, lucru pentru care a decis să se întoarcă și a doua oară. Aceasta s-a filmat pe tot parcursul intervenției și le-a arătat prietenilor săi virtuali cum decurge o ședință la medicul estetician.

Citește și: Ramona Gabor, ținuta spectaculoasă cu care a atras toate privirile. Cum îi scoate croiala în evidentă atuurile fizice

La finalul procedurii, Ramona Gabor a dezvăluit faptul că rezultatele nu se vor vedea imediat, ci după o perioadă de câteva săptămâni.

"Am terminat procedura. Nu puteți să vedeți rezultatele acum. Încă nu pot să-mi mișc fruntea, dar o să vin iar aici peste două săptămâni, pentru un retuș", a mai spus ea.

La cei 32 de ani, sora Monicăi Gabor se mândrește cu un trup de zeiță și cu cele mai ispititoare forme.

Ce relație are Ramona Gabor cu Bianca Drăgușanu

Un lucru pe care foarte puțini îl știau este faptul că pe Ramona Gabor și Bianca Drăgușanu le unesc o strânsă legătură de prietenie. Deși una este în Dubai, iar cealaltă în România, cele două își fac mereu timp pentru a se vedea.

Citește și: Ramona Gabor, rochia care îi face picioarele să pară interminabile. Poza la care toți s-au uitat de două ori

De fiecare dată când își fac apariția împreună pe rețelele sociale, fanii rămân cu gura căscată. Cele două impresionează cu frumusețea lor spectaculoasă, dar și cu formele de invidiat. De asemenea, Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor nu ezită să îmbracele cele mai provocatoare ținute, care le scot în evidență atuurile fizice, drept dovadă stau postările de pe Instagram.

Un lucru este evident, sora Monicăi Gabor și Bianca Drăgușanu au o relație puternică de prietenie.

Ultimele știri