Ramona Olaru, fotografia fără sutien care a stârnit imaginația fanilor. Ce le-a atras atenția acestora

Frumoasa matinală de la Neatza cu Răzvan și Dani a postat de curând pe contul său de Instagram cu 285.000 de urmăritori o fotografie incendiară, cu care a atras atenția fanilor.

Frumoasa matinală de la Neatza cu Răzvan și Dani a postat de curând pe contul său de Instagram cu 285.000 de urmăritori o fotografie incendiară, cu care a atras atenția fanilor.

instagram

Ramoa Olaru ne-a obișnuit cu fotografiile în ipostaze sexy, știind mereu cum să-și pună în valoare trupul intens lucrat la sală. Cu o fire copilăroasă, mereu cu zâmbetul pe buze, de bordând de veselie, frumoasa prezentatoare a rubricii meteo ne colorează diminețile cu optimismul ei.

Ramona Olaru se numără printre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, iar acest lucru este evident din aparițiile sale televizate din cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", unde prezintă rubrica meteo. Aceasta și-a obișnuit telespectatorii cu stilul său vestimentar, dar și carisma sa.

Citește și: Ramona Olaru, ținuta cu un decolteu cuminte. Ce a ales să poarte asistenta TV și cum a atras atenția publicului

La 31 de ani, frumoasa asistentă TV se mândrește cu cele mai apetisante forme și nu ezită să se afișeze cu acestea atât în mediul online, unde este foarte activă și împărtășește cu prietenii virtuali cele mai frumoase momente, cât și pe micile ecrane ale telespectatorilor.

În weekend Ramona a postat o nouă fotografie pe contul său de Instagram, atrăgând atenția internauților cu tatuajele sale de pe spate.

În fotografie se vede că Ramona nu poartă sutien, fiind cu spatele la cameră. Fotografia alb-negru peste 10.900 de aprecieri și numeroase comentarii apreciative.

Pe spate, ies în evidență 4 tatuaje, printre care și unul cu “My superpower is "Te pup tare!" ❤️”.

Pe lângă comentariile care îi apreciază frumusețea, au apărut și cele pline de haz:

“Ramonooo, pune ceva pe tine sa nu te traga curentul.”

“Te-ai scris cu pixul Ramo😂😍”

“frumoase tatuaje imi plac ❤️”

“Bomba !”

Citește și: Ramona Olaru, dezbrăcată în lenjerie. Fotografia care a stârnit imaginația fanilor

Câte tatuaje are Ramona Olaru

Vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani a arătat tuturor noile schimbări la care a apelat și cum și-a îmbodobit trupul. Ramona Olaru este fana tatuajelor și asta se poate vedea chiar pe trupul ei, "desenat" în toate ariile de artiștii tatuatori.

Vedeta din România optează pentru tatuaje de dimensiuni mici, dar și la diverse tipuri de scris care o definesc ca persoană. Ramona și-a îmbogățit colecția de tatuaje de pe trup, adăugând alte trei.

Asistenta TV are două tatuaje pe spate, între care o propoziție și o mână care "împarte" steluțe. Cel de-al treilea tatuaj este o inimioară pe care Ramona a ales să o aibă pe interiorul degetului inelar, semn că deși nu a avut parte de prea mult noroc în dragoste, crede în continuare în iubire.

"Deci cele mai mari reacții au fost la inimioară. Ce sensibil, ce drăguț, mi-ați scris toate. Păi da bineînțeles, în ciuda a tot ce s-a întâmplat și se întâmplă în general, asta nu înseamnă că nu mai cred în iubire. Doamne ferește! Eu cred și în iubire și în căsătorie. Pentru că de aia suntem făcuți și doar cu asta rămânem. Am o grămadă de inimioare și de texte de dragoste pe mine", a spus Ramona Olaru pe Instagram.

Ultimele știri