Căutare Live

"Zgârcitule, spune ceva util!" Răspunsul senzațional dat de Dan Negru unui fan care i-a spus că este avar: "Nu mă pricep la sfaturi, cât despre zgârcenia mea..."

Dan Negru a avut recent o confruntare pe internet cu o persoană care i-a lăsat un mesaj răutăcios. Prezentatorul de la Next Star i-a dat cea mai tare replică!

Dan Negru

Facebook/ Dan Negru

Despre Dan Negru s-a spus mereu că este foarte zgârcit, deși are o situație financiară mai mult decât bună - câștigă foarte bine și din TV, și din afacerile imobiliare. Însă în spatele acestei etichete, pe care prezentatorul de la Antena 1 și-a asumat-o pe deplin, se ascunde un om atent la cazurile umanitare și gata să ajute.

Celebrul prezentator de la Antena1, a primit de la un fan, un mesaj privat pe Facebook în care este acuzat că este zgârcit.

Dan Negru, amintiri din anii 90. Ce făcea vedeta tv în urmă cu 25 de ani. A dezvăluit tot pe rețelele de socializare

"Zgârcitule, spune ceva util!" Răspunsul senzațional dat de Dan Negru unui fan care i-a spus că este avar: "Nu mă pricep la sfaturi, cât despre zgârcenia mea..."

Bineînțeles, Dan nu a putut să se abțină și i-a dat un răspuns senzațioal pe pagina lui de Facebook.

"Marius mi-a scris pe FB mesajul pe care l-am atașat.
Primesc multe asemănătoare.

Marius, nu mă pricep la "sfaturi utile".
Cât despre zgârcenia mea și suta ta de euro eu zic că:

• Daca mi-ai da suta aia aș păstra-o în euro. Sau în dolari. Poate mai degrabă în dolari pentru că am fost în destule țări de pe planetă unde euro n-avea valoare.
Dolarul, da.
Cred în dolar pentru că americanii își vor reveni primii.
Europenii sunt greviști și leneși. 😂
Dolar, euro... Alege tu !

• Din suta ta nu as pune nimic pe bursă vreun an-doi. Decât să riști acum pe bursă mai bine pune-ți suta la pariuri sportive. 😂
Cred mai mult in flerul lui Warren Buffet care si-a vandut zilele astea toate activele din companiile aeriene decat în pozitivismul ăstora că a crescut Nasdaq. Aiurea.
Stai departe de ruleta bursei o vreme.
Un an, doi...

• Ca să-mi pastrez suta m-aș uita cu mai mare atenție în spatele cortinei "Totul va fi bine".
Uite, m-aș uita la Argentina. În câteva ore sau zile de acolo o sa vină o veste care-ți va influența și suta ta.
Și dacă vestea va fi nasoală o să tragă și suta altora la vale.
Adică, încercă să fii informat.
Mass media mainstream, aia de consum, nu o face dar sunt multe site-uri cool de educație financiară care-ți arată unde se va duce suta ta in lunile următoare.
Amintește-ți vorbele biblice: "Caci celui ce are i se va da; dar de la cel ce nu are si ce are i se va lua" (Marcu 4, 25)

•N-aș cumpara prea multe de suta ta chiar dacă știu că din cauza asta poate să vină tsunamiul. Aș păstra-o și aș fi cumpătat.
Sau zgârcit cum îți place să mă faci. 😉
Toți apar acum la televizor și-ți spun că "totul va fi bine" încercând să te convingă să dai drumul la consum cu suta ta.
Eu aș fi precaut cu ea. Și sunt mulți ca mine.
Chiar dacă știm că spaima noastră poate să declanșeze vârtejul.

Marius, cu suta ta n-o să schimbi direcția vântului dar măcar poți să-ți ajustezi pânzele ca sa ajungi la destinație.
Așa că nu mi-o da.
Cu sfaturile, fă ce vrei!

Dan, ăla zgarcitu' pe care-l știi de mic 😂", a scris Dan Negru pe pagina lui de Facebook.

Cealaltă față a „zgârcitului” Dan Negru

Avar, zgârcit, chitros. Toate au devenit sinonime cu Negru. Chiar și prietenii lui au făcut mișto de el și au povestit diverse întâmplări care-i confirmau această… hibă, iar el nu s-a grăbit să le infirme, doar și-a îndulcit un pic imaginea, spunând că e „chibzuit”.

Dincolo de aceste povești însă, există o latură a vedetei pe care nimeni n-ar fi bănuit-o. Dan Negru e, în general, chibzuit, însă sunt cazuri când devine darnic și nu cu 5 lei, ci cu sume mari. Prezentatorul nu doar că se implică în cazuri umanitare, dar și face donații propriii bani!

Îți mai amintești de Omar Arnaout, primul câștigător al show-ului Next Star? Cum arată tânărul, la 20 de ani

„Să știi că dă bine eticheta asta de care zici, de zgârcit. Eu vin dintr-o zonă în care zgârcenia e o calitate. Bănățenii sunt mai chibzuiți. În general, faptele bune e bine să le ții pentru tine, să nu te lauzi cu ele. Sunt mulți oameni interesanți pe care i-am întâlnit în show-urile mele și care și-au căpătat un alt drum”, a spus Dan Negru.

Citește și
fundal albastru si chenare galbene in care sunt simbolurile zodiilor
Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Citește horoscopul zilei pentru fiecare zodie
Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Citește horoscopul zilei pentru fiecare zodie
zarug la asia express într-o ținută extravaganta cu galben și roșu
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Mai multe articole

Prezentatorul a adăugat: „Am întâlnit ultima dată un caz spectaculos, care a adunat niște zeci de mii de like-uri de peste tot, cu un puști care era lovit de vreo trei forme de cancer și pe care cei de la o companie mare de automobile au sărit să-l ajute, noi toți ne-am dus să-l ajutăm și puștiul are acum un alt drum, măcar psihic. E altfel”

Carieră

Dan Cristian Negru este un prezentator român de televiziune, celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în "Top Host European Broadcast" datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în doua țări diferite, România și Republica Moldova.

Prezentator, scenarist și co-autor al formatelor tv.

"Zgârcitule, spune ceva util!" Răspunsul senzațional dat de Dan Negru unui fan care i-a spus că este avar: "Nu mă pricep la sfaturi, cât despre zgârcenia mea..."

Este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv revelioane televizate, toate lider de audiență, conform studiilor de audiență oficiale.

Prețurile în turismul Românesc, mai mari decât cele din străinătate! Dan Negru a făcut o comparație. „După ce trece totul, nu se va schimba nimic, așa cum speră unii!”

Supranumit de presă "Regele Audiențelor" datorită recordurilor de audiență tv pe care le-a stabilit de-a lungul anilor atât în televiziunea din Romania cât si in cea din Republica Moldova.

Show-urile sale de Revelion au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor din diferite generatii încât "Fac revelionul cu Negru" a devenit o exprimare populară pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri