Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Răzvan Fodor, vacanță la malul mării! Cum "cerșește" vedeta afecțiunea soției! "Tu nu mă mai iubești? | Video

Răzvan Fodor a fost într-o binemeritată vacanță, alături de frunoasa lui soție Irina. Cum a fost și ce a făcut vedeta la malul mării!

Razvan Fodor si Irina

Răzvan Fodor a petrecut clipe de neuitat într-o vacanță, la malul măriii, alături de frumoasa lui soție Irina.

Se pare că, cei doi s-au simțit de minune, iar imaginile postate pe contul său de socializare vorbesc de la sine.

Răzvan Fodor și-a pus fanele pe jar! Ipostaza neașteptată în care s-a pozat: „Sunt un băiat mai din topor”

Tot în vacanța de la malul mării, îndrăgitul artist Răzvan Fodor s-a cam dat singur de gol și a dezvăluit întregii lumi faptul că este un răsfățat, iar soția lui este cea care, se pare că îl alintă, exact așa cum îi place lui.

Răzvan Fodor, vacanță la malul mării! Cum "cerșește" vedeta afecțiunea soției! "Tu nu mă mai iubești? | Video

Simpaticul artist a postat un video, în care arată întregii lumi cum "cerșește" el afecțiunea soției, care imediat a dat curs dorinței lui, și i-a răspuns exact pe măsura așteptărilor lui Răzvan.

Răzvan Fodor a bifat o nouă realizare! Artistul a făcut aproape jumătate de milion!

Filmulețul a adunat în scurt timp zeci de mii de reacții pozitive din partea admiratorilor, iar reacțiile lui răzvan și a Irinei sunt fenomenale.

"Cerșetor de declarații la malul mării",scria Răzvan la descrierea filmulețului.

"Țuca, tu nu mă mai iubești,mă?", o întreba artistul pe sotia lui, căreia îi recunoștea că așteaptă să îl răsfețe.

Cum s-au cunoscut Răzvan Fodor si Irina

Irina și Răzvan Fodor s-au întânit în 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu, în 2010. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism şi făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar se plăceau reciproc și s-au împrietenit pentru ca mai apoi, încet încet, Irina să se îndrăgostească iremediabil de Răzvan. De altfel, în cadrul unui interviu, Irina a spus că Răzvan a fost cea mai interesantă persoană pe care a cunoscut-o prin intermediul jobului.

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii "Burlacul"

Răzvan Fodor, câștigătorul de la Asia Express, sezonul 3, va reveni în curând în teeviziune, dar nu în calitate de concurent, ci de prezentator al noului sezon al emisiunii "Burlacul". Anunțul a fost făcut chiar de vedetă, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii Burlacul! "Nu eram convins că este pentru mine această emisiune, dar mi-am schimbat părerea!" | Video

Filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Burlacul” vor avea loc în locații inedite atât din România, cât și din străinătate.

Emisiunea urmează sa fie difuzată cât de curând la Antena 1.

Recomandari