Antena Căutare

Răzvan Fodor și-a pus fanele pe jar! Ipostaza neașteptată în care s-a pozat: „Sunt un băiat mai din topor”

Răzvan Fodor este extrem de activ pe rețelele de socializare și împarte numeroase din experiențele sale cu fanii. De data aceasta, câștigătorul sezonului 3 Asia Express și-a pus admiratoarele pe jar!

Răzvan Fodor și-a pus fanele pe jar! Ipostaza neașteptată în care s-a pozat: „Sunt un băiat mai din topor” Galerie
Răzvan Fodor, fostul concurent din sezonul 3 Asia Express

Nu mai este o surpriză faptul că Răzvan Fodor, colegul de echipă al lui Chef Sorin Bontea, ambii câștigători ai sezonului 3 Asia Express, este un bărbat curajos și capabil să înfrunte situații dificile.

RĂZVAN FODOR, POZĂ VIRALĂ PE INSTAGRAM

După ce l-am văzut rezolvând zeci de misiuni dificile am ajuns la concluzia că Răzvan Fodor chiar e un bărbat puternic, muncitor și determinat.

citește și: Fanii Asia Express, momente de groază! Ce a găsit Răzvan Fodor în grădina casei sale: „Operațiunea de salvare”

Chiar dacă au mai trecut ceva ani peste el, acesta a dovedit că este la fel de tânăr și de în forță ca la douăzeci de ani, desi în present are aproape 45!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din numeroasele poze, clipuri video și InstaStory-uri ale vedetei am descoperit faptul că una dintre marile sale pasiuni este grădinăritul.

citește și: S-a aflat abia acum! Răzvan Fodor, lovitură pentru Bontea, chiar înainte de Asia Express! Ce a putut să-i facă

Recent, Răzvan Fodor a postat pe Instagram o fotografie cu el și toporul cu care a tăiat lemne, semn că se pricepe chiar la toate.

Așa cum era de așteptat, fanele au fost impresionate să descopere, încă o fată, ce bărbat puternic și priceput la toate este Răzvan Fodor, câștigătorul sezonului 3 Asia Express!

Fanii Asia Express, momente de groază! Ce a găsit Răzvan Fodor în grădina casei sale: „Operațiunea de salvare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x