Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Răzvan Simion din nou tată? Anunțul a fost făcut chiar de matinal: „A zis că-mi face cadou de ziua mea”

Răzvan Simion a făcut o declarație neașteptată în direct la Neatza, emisiunea pe care o prezintă alături de Dani Oțil. Matinalul a vorbit despre un nou copil.

Răzvan Simion

În platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", moderatorul a povestit în direct despre un nou copil.

Mai exact, Răzvan a povestit în fața tuturor ce i-a prezis astrologul, iar printre mai multe detalii, acesta a spus că i s-a prezis că va fi din nou tată.

Loredana le dă clasă puștoaicelor! Artista face senzație pe Instagram, la aproape 50 de ani! Fanii au reacţionat imediat

”Astrologul nostru a zis că-mi face cadou de ziua mea o analiză completă. A zis că-mi face și o interpretare. Oricum… mi-a zis că din 8 august 2020 și până la anul pe 8 august… va fi mare nenorocire… bătălii la ușa mea. Va fi ceva frumos. Și cică finalul este cu un copil. Așa mi-a zis. Dar eu mi-am făcut datoria față de societate acum mult timp. 16 ani face fiica mea în august”, a zis Răzvan Simion.

Printre multe alte detalii, Răzvan Simion a declarat, cu zâmbetul pe buze, că în destinul său se arată încă un copil.

Cu toate acestea, prezentatorul susține că nu mai este cazul de așa ceva și că el „și-a îndeplinit deja rolul în societate”.

Imagini rare cu Alina Eremia și iubitul ei! Cum s-a afișat artista alături de jumătatea ei. Imaginea unică i-a topit pe fani

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro