Răzvan Simion și Dani Oțil, imagine haioasă din copilărie. Cum arătau prezentatorii la grădiniță: „Cei mai simpatici”

Răzvan Simion și Dani Oțil formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori din România.

Răzvan Simion a publicat o imagine haioasă din copilărie

Antena 1

Răzvan și Dani sunt prieteni din copilărie. Cei doi s-au născut în Reșița, au absolvit aceeași facultate împreună, la Timișoara și au lucrat împreună pentru un post de radio înainte de a deveni prezentatorii de la Neatza.

Recent, Răzvan Simion a publicat o fotografie cu el și Dani de când erau la grădiniță. „Cei mai simpatici”, a scris un fan în dreptul fotografiei postate pe rețelele sociale.

În cadrul unei ediții de Neatza cu Răzvan și Dani cei doi prezentatori au amintit că au fost la același liceu și la aceeași facultate împreună:

„M-am rugat să nu mă mai trezesc de dimineață, nu s-a putut, m-am rugat să nu mai merg în același loc ca în liceu, nu s-a putut, m-am rugat să nu mă mai întâlnesc cu aceiași oameni, nu s-a putut. De ce te-ai dus la același liceu cu mine? Tu te-ai luat după mine! Ți ți-ai mai pus și clasa deasupra mea. De ce în facultate ai venit după mine la Timișoara?”, a glumit Dani

„Eu am conștientizat de-a lungul timpului că tu ești crucea pe care trebuie să o duc. Eu te iau așa cum ești cu rele și cu rele”, a glumit la rândul lui Răzvan.

Ambii prezentatori vor împlini 40 de ani în august și îi leagă foarte multe amintiri construite împreună.

Recent, Răzvan a participat la nunta lui Dani cu Gabriela Prisăcariu, actuală Oțil.

Dani și Gabriela Oțil vor fi părinții unui băiat

Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu și Dani Oțil au anunțat că vor fi părinți publicând o fotografie în care prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani o ținea în brațe pe Gălușcă, pisica familiei, iar Gabriela Oțil se uita la ei, purtând o rochie mulată, care îi evidența burica de gravidă.

Dani Oțil a făcut și o glumă, în momentul în care a anunțat că va fi tată:

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil...Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre...Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule...Pt toți...hai ca am glumit...nu pt voi... Ci pentru noi...o sa avem un copil

Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede", a scris Dani Oțil.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, pofte în primele patru luni de sarcină. Ce a dezvăluit iubita lui Dani Oțil: "Bine că nu îmi cere caviar"

Fotomodelul a mărturisit că în această perioadă nu are voie să facă foarte mult efort fizic, însă respectă tot ceea ce îi va spune medicul pentru a aduce pe lume un copil perfect sănătos.

Chiar dacă de-a lungul timpului multă lume a întrebat-o ce va face când va deveni mamă pentru că va trece prin numeroase transformări și va lua în greutate, Gabriela spune că nu o interesează câte kilograme va acumula, atâta timp cât sarcina va decurge bine.

Faptul că este însărcinată o face să vrea să mănânce încontinuu și nu se mulțumește doar cu câteva gustări. Modelul spune că vrea mereu să mănânce mâncare consistentă, cum ar fi tocănițe sau ciorbițe. Viitoarea mămică încearcă să mănânce cât mai sănătos, spre binele bebelușului.

Ultimele știri