Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Reactia colegilor de scena ai lui Serban Ionescu: "S-a stins ingrozitor de devreme"

Serban Ionescu va ramane in memoria publicului, dar si a colegilor de scena, drept intruchiparea perfecta a personajului Ion, din ecranizarea romanului lui Liviu Rebreanu. Apropiatii actorului isi amintesc de el ca fiind o persoana care polariza energiile pozitive in jurul ei.

"Lasa in urma roluri, o amintire a celor care l-au iubit, un copil si ne lasa pe toti in urma. Serban Ionescu a plecat. "Intr-un fel, ma bucur ca a scapat de chin, pentru ca stiu prin ce a trecut", a declarat Florin Zamfirescu pentru Antena 3.

Medeea Marinescu a vorbit despre Serban Ionescu ca despre un om „plin de farmec”, care „emana buna dispozitie in jur”. "S-a stins ingrozitor de devreme. Daca exista o raza de lumina, e amintirea lui ca om si a rolurilor pe care le-a lasat in urma , iar o a doua este fiul sau, pe care l-a adorat", a mai precizat actrita.

"A plecat Serban, un om minunat, cu o generozitate extraordinara. Dumnezeu i-a iubit ca i-a luat. Si unul, si celalalt au avut o suferinta indelungata si nu meritau. Au fost prea buni actori, prea buni oameni, ca sa sufere atat de mult”, a declarat Florina Cercel, facand referire si la decesul lui Iurie Darie.

Recomandari