Antena Căutare

Reacția Familiei Regale după vestea că Regina Elisabeta e sub supraveghere medicală. Ce au făcut Prinții Charles și William

În dimineața zilei de 8 septembrie 2022, medicii au decis ca Regina Elisabeta să fie pusă sub supraveghere medicală. Aceasta se află la Castelul Balmoral, unde Prinții Charles și William s-au grăbit să meargă pentru a îi fi alături.

În dimineața zilei de 8 septembrie 2022, medicii au decis ca Regina Elisabeta să fie pusă sub supraveghere medicală. Aceasta se află la Castelul Balmoral, unde Prinții Charles și William s-au grăbit să meargă pentru a îi fi alături.

Profimediaimages.ro

Prinții Charles și William s-au grăbit să fie alături de Regina Elisabeta după ce Palatul Buckingham a dezvăluit că medicii sunt „îngrijorați” pentru sănătatea Majestății Sale.

Regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, s-ar simți „confortabil” la Castelul Balmoral, unde rămâne sub supraveghere medicală.

Citește și: Dezvăluirile intrusului care a pătruns înarmat anul trecut în Castelul Windsor, casa Reginei Elisabeta: “Sunt aici să o omor!”

Reacția Familiei Regale după anunțul îngrijorător despre Regina Elisabeta a II-a

Imediat după ce medicii au luat decizia să o țină sub supraveghere pe Regina Elisabeta a II-a, membrii apropiati au fost informați.

La scurt timp, Clarence House a confirmat că Prințul Charles și Camilla au plecat deja către Castelul Balmoral.

Prințul William este, de asemenea, în drum spre bunica sa. Celor trei li se va alătura Prințesa Anne, care se află deja în Scoția. Și Ducele de York, Prințul Andrew, se îndraptă spre reședința Reginei Elisabeta.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle călătoresc în Scoția pentru a fi alături de Regina Elisabeta. Majestatea Sa este sub supraveghere medicală

Camilla trebuia să se întâlnească astăzi, 8 septembrie 2022, cu personalul și pacienții la Maggie's din Airdrie, Lanarkshire, dar vizita a fost anulată.

De asemenea, avionul Prințului Charles a fost văzut aterizând la Balmoral în această dimineață.

Citește și: Mâncarea preferată a Reginei Elisabeta. Ce nu îi lipsește niciodată de pe masă

Primele reacții după vestea că Regina Elisabeta e sub supraveghere medicală

Palatul Buckingham face acest anunţ după ce Regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, s-a retras miercuri dintr-un Consiliu Privat virtual, iar medicii au sfătuit-o să se odihnească.

Premierul britanic Liz Truss a declarat că ”întreaga ţară” este ”profund ngrijorată” de această veste.

”Mă gândesc - şi oamenii din Regatul nostru Unit se gândesc - la Mejestatea Sa regina şi la familia sa în acest moment”, a adăugat ea.

Citește și: Unde s-a angajat nepoata Reginei Elisabeta a II-a și cu cât este plătită pe oră. Lady Louise Windsor a avut un job de vară

Imagini îngrijorătoare cu Regina Elisabeta înainte de a fi pusă sub supraveghere medicală. Ce detaliul s-a observat pe m... Cum arată Castelul Balmoral, unde Regina Elisabeta a II-a e ținută sub supraveghere medicală. Imagini din reședință...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x