Rebel Wilson, greu de recunoscut pe străzile din Los Angeles. A vrut să treacă neobservată, dar paparazzii au fost pe fază 

Rebel Wilson a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles, la scurt timp după ce a revenit dintr-o vacanță în Cabo. 

Rebel Wilson, surprinsă pe aeroportul din Los Angeles

Profimedia Images

Rebel Wilson trece printr-o transformare spectaculoasă. Actrița de origine australiană și-a propus ca în anul 2020 să ajungă să cântărească 75 de kilograme și este mai determinată ca niciodată să slăbească.

Celebră pentru rolul interpretat în filmul "The Pitch Perfect", vedeta a fost fotografiată recent de paparazzi. Deși și-a dorit să treacă neobservată, actrița a fost recunoscută de fotografi și pozată din toate unghiurile posibile.

Citește și: Cum arată femeia care spune că mănâncă doar jumătate de pepene și o înghețată până la prânz, în fiecare zi

Echipată corespunzător, cu mască de protecție, ochelari de soare și șapcă, Rebel Wilson a încercat să nu atraga atenția la revenirea din vacanța petrecută în Cabo, în compania iubitului său, Jacob Busch.

Program de slăbire personalizat pentru Rebel Wilson

Se pare totuși că fotografii au primit un pot bun și au fost pe poziții atunci când Rebel a ieșit la o plimbare pe străzile din Los Angeles. Deși rezultatele se văd, vedeta nu renunță la rutina zilnică și continuă să facă sport și să parcurgă distanțe considerabile pe jos.

Rebel Wilson, îmbrăcată într-o ținută închisă la culoare, cu ochelari, șapcă și mască de protecție
Sursa FOTO: Profimedia Images

La începutul anului 2020, Rebel Wilson își anunța fanii că dorește să acorde mai multă atenție sănătății. Pentru a reuși să piardă kilogramele acumulate de-a lungul anilor, actrița a urmat regulile promovate de Dieta Mayr și s-a bazat pe ajutorul antrenorului Jono Castano pe partea de activitate fizică.

Antrenorul i-a creat lui Rebel Wilson un program personalizat și i-a recomandat să facă plimbări lungi, să bea apă și să evite consumul de zahăr și carbohidrați. Progresele sunt vizibile, iar vedeta pare dornică să își schimbe complet înfățișarea și viața.

Ultimele știri