Rebel Wilson a slăbit considerabil. Cum s-a fotografiat recent actrița din "Pitch Perfect"

Rebel Wilson și-a propus să cântărească 75 de kilograme până la finalul anului 2020, iar progresele pe care le face în această direcție sunt vizibile și apreciate de fanii din întreaga lume. 

Rebel Wilson, într-o rochie mulată, de culoare albastră

Profimedia Images

La începutul lunii ianuarie, Rebel Wilson își anunța fanii de pe Instagram că este decisă să acorde mai multă atenție sănătății sale. Actrița a spus la acea vreme că pandemia de coronavirus a motivat-o să își schimbe stilul de viață, iar până în prezent vedeta a pierdut aproape 20 de kilograme.

Celebră pentru rolurile interpretate în producții cinematografice de succes, precum "Bridesmaids" și "Pitch Perfect", Rebel Wilson a fost supranumită de-a lungul timpului "grăsuța amuzantă de la Hollywood", însă presa tabloidă ar putea acum să renunțe la această poreclă deoarece vedeta de origine australiană arată acum spectaculos.

Un rol esențial în întregul proces de slăbire l-a avut Dieta Mayr, pe care Rebel Wilson a decis să o urmeze. În vârstă de 40 de ani, actrița și-a schimbat obiceiurile alimentare și respectând regulile învățate în cadrul unui centru de wellness.

Citește și: Câți copii are Kim Kardashian cu Kanye West. Cu cine crezi că seamănă? | Foto

Rebel Wilson, surprinsă pe aeroportul din Los Angeles
Sursa FOTO: Profimedia Images

Conform publicației Daily Mail, Dieta Mayr îi ajută pe cei dornici să slăbească fără să urmeze un regim alimentar strict sau alte rutine solicitante.

Una dintre regulile dietei este aceea de a mesteca mancarea mai mult pentru a îi acorda creierului timp să transmită către stomac semnalul că poate demara procesul de digestiv. În timp, sistemul digestiv îți ajustează ritmul și intervine senzația de sațietate.

Cei care decid sa urmeze planul Mayr trebuie sa consume proteine de bună calitate, legume proaspete și proteine. Carbohidrații sunt permiși în varianta lor integrală, iar printre alimentele acceptate se numără nucile, musli de fructe, salatele de legume sau legumele la grătar.

Apa joacă și ea un rol important în procesul de slăbire. Specialiștii recomandă consumarea a doi litri de apă pe zi între mese.

Rebel Wilson publică frecvent fotografii pe contul său de Instagram pentru a le arăta fanilor progresele sale. Recent, actrița s-a fotografiat purtând o rochiță de plajă din dantelă, iar noua ei siluetă nu a putut trece neobservată. Imaginea a strâns peste 180 000 de aprecieri din partea prietenilor virtuali, care au aplaudat curajul și determinarea lui Rebel.

În prezent, Rebel Wilson este implicată într-o relație cu Jacob Busch, un bărbat în vârstă de 29 de ani. Familia lui Busch a fondat fabrica de bere Anheuser-Busch, producătoare a celebrei beri Budweiser.

În anul 2016, Forbes clasa familia Busch pe locul 16 în topul celor mai bogate din Statele Unite ale Americii, cu o avere estimată la 13.4 miliarde de Dolari.

Rebel Wilson și Jacob Busch, noul ei iubit, la Gala Sănătății Planetare a Prințului Albert
Sursa FOTO: Profimedia Images

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri