Reclama nerecomandată minorilor. Rihanna s-a lăsat filmată în cea mai fierbinte ipostază, cu bustul acoperit doar de plasturi

Rihanna, focoasă cântăreață devenită celebră și pentru formele sale apetisante, s-a fotografiat de curând într-o lenjerie roșie extrem de sexy.

Reclama nerecomandată minorilor. Rihanna s-a lăsat filmată în cea mai fierbinte ipostază, cu bustul acoperit doar de plasturi

shutterstock

Faimoasa cântăreață pare că se pregătește deja de Ziua Îndrăgostiților potrivit ultimelor sale fotografii postate pe contul său de Instagram cu 89,2 milioane de urmăritori. Fotografiile au fost făcute pentru campania publicitară menită să promoveze colaborarea dintre brandul Rihannei și un brand e lenjerie.

Mulatra focoasă a purtat în noul pictorial o lenjerie roșie, transparentă, la care a asortat mănușii roșii de latex și cizme lungi din același material. Sutienul transparent a lăsat totul la vedere,, spre deliciul fanilor. Noile fotografii au strâns peste 2 milioane de aprecieri din partea fanilor, iar aceșia au copleșit-o cu complimente.

Rihanna a ieșit mereu în evidență prin felul în care își pune în valoare silueta, fiind mereu mândră de formele sale. Cunoscuta cântăreață a alea pentru acest pictorial un machiaj simplu, cu fard albastru, un ruj roșu asortat și o coafură cu bucle în stilul Marylin Monroe.

Look-ul ei din acest pictorial a stimulat imaginația urmăritorilor săi care nu au mai văzut-o niciodată atât de sexy.

Rihanna, în vârstă de 32 de ani, a postat pe pagina ei de Instagram și un videoclip în care artista pare în ipostaze sexy, cu buclele care au completat perfect look-ul ei, zâmbetele ștrengărești și privirile sexy, pe sub genele lungi.

Rihanna și noului ei iubit

Rihanna și A$AP Rocky și-au petrecut vacanța în Barbados, alături de familia artistei. Se pare că Rihanna și A$AP Rocky trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relația lor pare să se consolideze odată cu trecerea timpului.

Conform Harper's Bazaar, cei doi artiști și-a petrecut Crăciunul împreună în Barbados, alături de familie artistei.

Conform publicațiilor tabloide, relația dintre cei doi artiști a început în primele luni ale anului 2020. Cuplul nu a oferit detalii în acest sens, însă jurnaliștii au scris că idila lor a început la scurt timp după ce relația Rihannei cu Hassan Jameel s-a încheiat.

"Sunt de nedespărțit în ultimele săptămâni. E o relație nouă, însă amândoi par a fi foarte implicați. Pare că se înțeleg foarte bine și au multe în comun", a povestit o sursă din anturajul celor doi îndrăgostiți pentru publicația People.

Același apropiat al vedetelor susține că amândoi se implică constant în comunitatea în care a crescut A$AP Rocky. Artistul a făcut numeroase acte de caritate de-a lungul timpului, în încercarea sa de a ajuta persoanele cu un nivel scăzut de trai.

Așa cum era de așteptat, vestea că Rihanna și A$AP Rocky își petrec vacanța împreună i-a pus în alertă pe paparazzi.

Aceștia s-au deplasat în Barbados și au reușit să surprindă cuplul în compania prietenilor și a familiei la bordul unei ambarcațiuni pe mare.

Artistul s-a născut în Harlem, dar are și el rădăcini în Barbados. Conform Daily Mail, tatăl lui A$AP Rocky este din Barbados.

Cum a început relația Rihanna și A$AP Rocky

A$AP Rocky și Rihanna și-au făcut publică povestea de dragoste la începutul lunii decembrie, atunci când o serie de poze cu ei au apărut în mediul online. Cei doi au fost fotografiați în timpul unei plimbări pe străzile din Manhattan.

Pe artiști îi leagă o frumoasă prietenie. Aceștia au colaborat în anul 2012 la un remix al piesei "Cockiness (Love It)".

Mai mult decât atât, în anul 2013, A$AP Rocky a fost cel care a deschis concertele Rihannei în timpul turneului mondial "Diamond".

În ceea ce privește trecut amoros, ambii artiști se pot lăuda cu relații tumultoase, care au ținut prima pagină a ziarelor. În timp ce A$AP Rocky s-a iubit cu Kendall Jenner, Rihanna se poate lăuda cu o relație destul de serioasă cu multimilionarul Hasan Jameer.

Ultimele știri