Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

"Regele" Salam își vinde "palatul". Ce sumă fabuloasă trebuie să achite viitorul proprietar | Foto

Roxana Dobre și Florin Salam au luat o decizie importantă în legătură cu vila impunătoare pe care și-au construit-o la marginea Capitalei. Celebrul cuplu renunță la „palat”, care a fost deja scos deja la vânzare.

Roxana Dobre și Florin Salam

Vestitul artist Florin Salam, Roxana Dobre și cei trei copii locuiesc într-o vilă cochetă din Sectorul 4 al Capitalei. În urmă cu câțiva ani, „Regele” și „Regina” lui au construit în orașul Popești-Leordeni o casă superbă, după un proiect pe care și l-au dorit enorm. Zilele acestea însă, cei doi parteneri au hotărât să vândă această proprietate și să investească banii în altceva.

"Regele" Salam își vinde "palatul".  Ce sumă fabuloasă trebuie să achite viitorul proprietar | Foto

Roxana Dobre și Florin Salam își vând vila impunătoare din Popești Leordeni

După cum puteți vedea atât în colajul de mai jos, cât și în galeria foto a articolului, imobilul scos la vânzare de celebrul artist te cucerește încă de la poartă! La parter, există un living mare mobilat ultramodern, o bucătărie închisă în sticlă, utilată cu tot ce este nevoie ca să pregătești o masă delicioasă în familie și pentru prieteni, dar și un dormitor și o baie, au povestit câțiva apropiați de-ai cântărețului.

La etaj se urcă pe o scară îmbrăcată în sticlă și, după ce pășești pe ultima treaptă, găsești trei dormitoare care au balcoane și două băi. Amprenta la sol este de 127 mp, au mai spus sursele noastre.

"Regele" Salam își vinde "palatul".  Ce sumă fabuloasă trebuie să achite viitorul proprietar | Foto

Prețul cerut de Florin Salam pentru „palatul” din Popești-Leordeni, decorat de Roxana Dobre

Un prieten de-al cuplului a povestit, într-un interviu oferit sub protecția anonimatului, că lângă palatul luxos au fost construite o bucătărie, cu debara și baie, dar și o garsonieră dublă care are 50 mp și este complet mobilată și utilată.

Curtea are o suprafață de 600 de mp și include și un loc de joacă pentru copii. Pentru imobilul impozant, în care domnește un lux orbitor, Roxana Dobre și Florin Salam cer 380.000 de euro, dar viitorul proprietar poate să negocieze înainte să semneze actele, au mai povestit sursele citate.

“Este exact aşa cum ne-am dorit noi. Ne-am străduit să ne iasă pe placul nostru. Mie îmi place foarte mult genul ăsta de casă. Îmi place foarte mult albul. Nu am vrut să mai merg pe nicio culoare închisă. Am vrut să iasă altfel, dar mi-am pierdut răbdarea pentru că am dat de oameni neserioşi.

Îmi prind urechile un pic în tehnologia asta a lor de ultimă generaţie. Avem cuptor cu display cu poze şi care se poate programa prin telefon. Trebuie să recunosc că eu nu prea gătesc decât atunci când vrea Florin ceva. Când vrem să ne «porcim» prăjesc cartofi, fac un grătar şi salată, cu mare drag.

În rest, mama este bucătăreasa noastră. Uşile sunt din sticlă pentru că aşa am vrut eu. Îmi place pentru că este o casă foarte frumoasă, dar albul e foarte pretenţios. Acum, dacă mă plimb puţin şi îmi cade un fir de păr, se vede imediat. Pe jos am optat pentru un parchet lucios. Toată casa asta eu am decorat-o şi nu am vrut să fie încărcată, pentru că nu-mi place. Avem trei dormitoare, o baie pentru musafiri şi o alta pentru noi. Lui Florin îi place să aibă spaţiu în baie. În dormitor, avem un pat scump, dar în care nu ne odihnim”, a declarat partenera lui Florin Salam într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp.

Recomandari