Regina Angliei are un nepot pe care nu multă lume îl știe. Cine este și cu ce se ocupă Arthur Chatto

Ai crezut că știi totul despre Familia Regală Britanică, însă află că lucrurile nu stau chiar așa. Regina Angliei are rude despre care nu ai auzit niciodată.

Regina Angliei are rude despre care nu ai auzit niciodat

Profimediaimages.ro

Este vorba despre Arthur Chatto, strănepotul său în vârstă de 21 de ani. Tânărul de viță nobilă face deja senzație în mediul online. De când s-a aflat de existența lui, Arthur Chatto se bucură de o foarte mare popularitate.

Cu ce se ocupă Arthur Chatto, unul dintre moștenitorii tronului regal

Arthur Chatto a devenit deja un adevărat fenomen în mediul online. Tânărul de viță nobilă face senzație pe Instagram, acolo unde fanele îl pot vedea adesea în ipostaze incendiare. Arthur Chatto este urmărit pe rețeaua de socializare de sute de mii de oameni, iar numărul urmăritorilor este în continuă creștere.

Se pare că Arthur Chatto este al 26-lea pe linia moștenitorilor tronului regal. Strănepotul Reginei Elisabeta a II-a este nepotul Prințesei Margareta, sora cea mică a Reginei. Părinții săi sunt Lady Sarah Chatto și Daniel Chatto.

Citește și: De ce Prințul George e obligat să poarte pantaloni scurți, dar fratele lui nu. Mezinul familiei Cambridge încalcă o tradiție veche

Ocupația membrului Familiei Regale nu este un secret. În dreptul biografiei de pe contul său de Instagram, oricine poate afla toate informațiile legate de viața acestuia. Se pare că Arthur Chatto le face pe toate.

Ruda apropiată a Reginei Angliei este student și antrenor personal. Ca orice alt membru al Familiei Regale care se respectă, Arthur Chatto a fost întotdeauna un elev eminent, extrem de conștiincios. El a absolvit colegiul Eton din Windsor. Colegiul Eton este unul dintre cele mai prestigioase licee de băieți din Anglia. În prezent, britanicul studiază geografia în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase Universități din Marea Britanie, Edinburgh.

În timpul său liber, Arthur Chatto pune la dispoziție programe de antrenamente personale într-o sală de fitness din Scoția, potrivit marieclaire.com. Dar Arthur nu face tot timpul sport numai în sala de fitness, ci și în aer liber. Nepotul Reginei Angliei este văzut adesea în timp ce face cele mai interesante activități fizice.

Vezi mai multe imagini cu Arthur Chatto în GALERIA FOTO

Se vede cu ochiul liber că Arthur Chatto pune foarte mare preț pe aspectul său fizic. Adolescentul de viță nobilă este plin de pachete de mușchi. Pentru că este conștient de calitățile sale fizice, Arthur distribuie multe imagini în care apare în bluze mulate sau cu pătrățelele la vedere.

Ultimele știri