De ce Prințul George e obligat să poarte pantaloni scurți, dar fratele lui nu. Mezinul familiei Cambridge încalcă o tradiție veche

Prințului Louis i s-a permis să încalce o tradiție îndelungată pe care fratele său mai mare, George, dar și tatăl lor, William, au trebuit să o urmeze la vârste fragede.

Prințului Louis i s-a permis să ”ocolească” o tradiție îndelungată pe care George și William au trebuit să o urmeze la vârste fragede

Profimediaimages.ro

În fotografia realizată pentru felicitarea de Crăciun, cei doi băieți ai ducilor de Cambridge poartă ținute casual, care seamănă destul de bine. George și Louis sunt îmbrăcați cu pantaloni lungi și câte o cămașă, peste care au un hanorac.

Imaginea este deosebit de semnificativă deoarece pare să confirme că Kate Middleton nu va respecta aceleași reguli vestimentare de care a ținut cont când Prințul George era mai micuț.

Decizia ducesei vine după ce Familia Regală s-a conformat mult timp notei aristocratice care dictează că persoanele de sex masculin ar trebui să poarte pantaloni scurți până la vârsta de opt ani.

Prințul George a făcut trecerea de la cei scurți la pantalonii lungi când a participat la nunta unchiului său, Harry, cu Meghan Markle în 2018. Pe atunci, băiețelul avea 5 ani, însă fratelui său, Louis, i s-a permis mult mai devreme să ignore regula.

Cum îl afectează încălcarea acestei reguli pe Prințul Louis

Nici la ultima sa apariție, din grădina familiei, mezinul nu purta pantaloni scurți. Conform expertului William Hanson, trecerea la pantaloni lungi a marcat trecerea de la copilăria timpurie la o etapă mai matură.

Citește și: Prințul William și Kate Middleton, acuzați că au încălcat regulile de izolare. Cum au fost surprinși

Ba mai mult, specialiștii afirmă faptul că încălcarea acestei reguli aduce o scădere de imagine și că ”niciun regal care se respectă nu ar vrea să fie considerat suburban”.

Dar ducesa de Cambridge a arătat în repetate rânduri că nu este o aristocrată sau o regală tradiționalistă. Ea s-a asigurat că a inclus unele dintre lecțiile învățate de la părinții ei în educația copiilor săi.

O sursă apropiată Familie Regale a sugerat, conform Express Uk, că ducesa Kate și-a dorit dintotdeauna să fie o „mamă tradiționalistă”: „Chiar dacă ar fi căsătorită cu un bancher, nu cred că ar fi mult diferită.”

Câți ani au copii ducilor de Cambridge

Pe 22 iulie 2013, Kate Middleton l-a adus pe lume pe George, la Spitalul St Mary, unde s-a născut și soțul său, Prințul William. Asta înseamnă că cel mai mare copil al ducilor de Cambdrige a împlinit 7 ani în 2020.

Citește și: Drama femeii care a brodat rochiile de mireasă ale Duceselor Kate Middleton și Meghan Markle. Prin ce trece acum

În 2014, cuplul regal a anunțat că familia lor se mărește, iar Prințesa Charlotte a venit pe lume la aceași unitate medicală, pe 2 mai 2015.

Mezinul Louis s-a născut pe data de 23 aprilie 2018 și are doi anișori.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Prinții George și Louis.

Ultimele știri