Rihanna, pictorial incendiar în ton cu sărbătorile. Cum arată lenjeria intimă care îi lasă la vedere tatuajul de sub sâni

Rihanna este recunoscută pentru stilul său excentric. Fanii au văzut-o întotdeauna purtând cele mai spectaculoase ținute, care i-au pus în valoare corpul perfect. Cântăreața este conștientă de calitățile sale fizice și nu îi este teamă să apară în fața publicului îmbrăcată în cât mai puține articole vestimentare. Recent, diva internațională a fost model pentru un pictorial incendiar în ton cu sărbătorile. Fanii au rămas uimiți când au văzut cum arată lenjeria intima care îi lasă la vedere tatuajul de sub sâni.

Rihanna, pictorial incendiar în ton cu sărbătorile

profimediaimages.ro

Rihanna a pozat aproape dezbrăcată pentru un pictorial incendiar în ton cu sărbătorile. Celebra cântăreață le-a făcut un cadou minunat fanilor, care au rămas impresionați la vederea imaginilor incendiare. Ținuta provocatoare pe care a ales să o poarte pentru promovarea propriei sale colecții de lenjerie intimă i-a pus în valoare formele voluptuoase.

Cum arată lenjeria intimă pe care o poartă Rihanna și care îi lasă la vedere tatuajul de sub sâni

Artista apare în fața fanilor într-un decor de poveste, în care predomină culorile alb și albastru. Rihanna este îmbrăcată într-o lenjerie intimă extrem de sexy, care stârnește cele mai mari fantezii în mințile bărbaților. Sutienul vedetei este detaliul care aprinde cel mai tare imaginația. Acesta îi lasă la vedere tatuajul de sub sâni.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Rihanna pare o veritabilă regină a zăpezii. Artista poartă o pereche de șosete din cauciuc, asortate cu o pereche de mănuși din același material. Ținuta sa este ucigător de sexy atât în partea de sus, cât și în partea de jos. În picioare, Riri poartă o pereche de sandale strălucitoare. Vedeta și-a completat look-ul cu accesorii pe măsură, tot atât de strălucitoare ca sandalele.

Rihanna nu și-a neglijat nici părul. Diva poartă un coc elegant, care îi dă un plus de senzualitate.

Ținuta complet albă realizează un contrast perfect cu pielea sa bronzată impecabil. În imagini fanii pot vedea și alte tatuaje ale vedetei, precum cel din zona toracică și cel de pe șoldul drept.

Pentru că este una dintre cele mai nonconformiste vedete din showbiz-ul internațional, Rihanna nu ezită să se tatueze în locuri inedite. În 2012, Rihanna a făcut o alegere îndrăzneață. Frumoasa brunetă a decis să și-o tatueze pe Zeița Isis chiar sub sâni. Extravagantul tatuaj este făcut pe coaste, sub sâni. Cântăreței îi place să își etaleze adesea desenul de dimensiune mare, care are o semnificație importantă pentru ea.

Rihanna nu a ales întâmplător figura zeiței Iris. În spatele alegerii sale se ascunde un mesaj extrem de sensibil. Iubirea sa pentru familie a împins-o să își facă acest tatuaj, care, spune vedeta, îi amintește de bunica ei, potrivit mirror.co.uk.

Rihanna are peste 20 de desene tatuate pe piele, în diferite zone, conform graziadaily.co.uk.

Citește și: Noul bărbat din viața Rihannei este un muzician la fel de cunoscut ca ea. Cum arată cel care i-a cucerit inima

Ultimele știri