Roxana Vancea a arătat prima ecografie cu bebelușul ei. Vedeta este însărcinată în patru luni

Roxana Vancea este însărcinată cu primul copil, iar recent, a făcut o bucurie la fel de mare fanilor: vedeta a publicat prima ecografie cu bebelușul ei.

Roxana Vancea, în câteva fotografii împreună cu soțul ei, Dragoș Paiu, și cu fiul acestuia, Milan

Instagram

Roxana Vancea a împărtășit cu fanii ei din social media un alt lucru emoționant, după ce acum câteva săptămâni a anunțat că este însărcinată: prima ecografie cu bebelușul ei. Tânăra brunetă a publicat pe Instastory fotografia cu ecografia.

Vedeta este însărcinată în patru luni și va deveni mamă pentru prima dată, biologic vorbind, căci Roxana este deja ca o mamă adevărată pentru Milan, fiul soțului ei - Dragoș Paiu.

Citește și: Cum arată Roxana Vancea în bikini, după ce a anunțat că e însărcinată. Imaginea care a întors privirile internauților

Roxana Vancea și Dragoș Paiu, povestea de iubire

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit la finalul anului 2019, iar de atunci dragostea lor se manifestă în fiecare zi. În fiecare fotografie pe care Roxana Vancea o postează pe Internet, arată că este fericită lângă Milan și lângă soțul ei. Și invers este valabil, căci și Dragoș Paiu postează fotografii cu întreaga familie.

Roxana Vancea a împlinit 31 de ani pe 2 iunie 2021. De ziua ei, Dragoș Paiu sau Dragoș Syko, așa cum apare pe Instagram și pe site-ul lui, i-a scris acesteia un frumos mesaj în limba engleză.

"Ești soția și mama pe care orice bărbat și-ar dori să o aibă lângă el, mai frumoasă și mai inteligentă decât aș putea eu să te descriu vreodată în cuvinte. Sunt convins că nimeni nu are dubii legate de asta. La mulți ani, regina mea. Sper ca toate dorințele tale să se îndeplinească".

Acum câteva săptămâni, Roxana Vancea a anunțat că este însărcinată într-un mod cât se poate de simpatic. Și ea, și soțul ei, Dragoș Paiu, au apărut în fotografie, iar între ei l-au așezat pe micuțul Milan, pe care Roxana l-a ținut de mână. La descrierea fotografiei, ea a scris așa: "Noi 4", asta deși, evident, în fotografie se vedeau doar ea, soțul ei și Milan.

Imaginea aceasta, a unei familii fericite, a înduioșat inima fanilor, iar Roxana Vancea a primit multe aprecieri.

Cine este Dragoș Paiu, soțul Roxanei Vancea

Dragoș Paiu este din București și este pasionat de sport. Încă de mic, de la vârsta de șase ani, a început să facă fotbal, rugby, karate, lupte libere și apoi box. Și frații lui au sau au avut ca pasiune sportul, de asemenea. "Mi-am propus să fac sport pentru mine, să am un aspect plăcut și sănătos, ulterior, devenind o obsesie", a declarat Dragoș Paiu.

Roxana Vancea, vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani

Roxana Vancea a început să fie cunoscută când a devenit vecină la Neatza cu Răzvan și Dani. Ulterior, ea a intrat într-o relație cu actorul Mihai Bendeac, alături de care a făcut mai multe videoclipuri amuzante pe Internet. După despărțire, Roxana Vancea și Mihai Bendeac au rămas în relații foarte bune, de prietenie.

Citește și: Roxana Vancea se mândrește cu un corp perfect. Cum se lasă fotografiată frumoasa brunetă

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri