Roxana Vancea, probleme în sarcină! De ce este vedeta nevoită să nască mai devreme decât era programat

Roxana Vancea a anunțat recent că este însărcinată în patru luni și abia așteaptă să devină mamă pentru prima oară, însă este nevoită să nască mai devreme decât trebuie, din cauza unor probleme care au apărut pe parcursul sarcinii.

Roxana Vancea a anunțat recent că este însărcinată în patru luni și abia așteaptă să devină mamă pentru prima oară

Instagram

La sfârșitul lunii mai, Roxana Vancea a surprins pe toată lumea cu o veste neașteptată. Aceasta a dezvăluit faptul că este însărcinată în patru luni și că abia așteaptă să aducă pe lume primul ei copil.

Focoasa brunetă se bucură nespus de mult de momentele frumoase pe care le trăiește în această perioadă a sarcinii, însă a recent a primit o veste delicată din partea medicului în ceea ce privește nașterea sa.

De ce este Roxana Vancea nevoită să nască mai devreme

Deși a trecut de primul trimestru de sarcină, Roxana Vancea a dezvăluit faptul că se confruntă cu probleme delicate. Vedeta este nevoită să nască mai devreme decât era programat și să renunțe la a mai face sport. De asemenea, medicii i-au recomandat să nu nască prin cezariană, conform Antena Stars.

Citește și: Roxana Vancea este însărcinată. Cum a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată

Medicul ginecolog i-a spus faptul că trebuie să nască mai devreme, din cauza colului scurt. Mai mult decât atât, focoasei brunete îi este interzis să mai facă sport, lucru care nu i-a picat prea bine, însă pentru binele bebelușului a renunțat și la acest lucru.

Cum a anunțat Roxana Vancea că va deveni mamă pentru prima dată

Roxana Vancea trăiește una dintre cele mai frumoase povești de dragoste alături de Dragoș Paiu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019, iar de foarte mult timp își doreau să devină părinți, sarcina vedetei fiind un așteptată cu nerăbdare.

Deși soțul ei a făcut-o mamă vitregă pentru băiețelul lui din prima relație, focoasa bruneta și-a dorit extrem de mult să rămână însărcinată și să îi ofere fiului ei vitreg un partener de joacă, lucru care s-a și întâmplat.

Fosta asistentă TV a ținut sarcina ascunsă timp de patru luni, iar vestea cea mare s-a decis să o dea la finalul lunii mai, printr-o postare de-a dreptul adorabilă pe Instagram.

Roxana Vancea a publicat pe contul său de Instagram o imagine extrem de simpatică, unde apare alături de soțul ei și fiul vitreg, Milan, însă un alt lucru a atras atenția urmăritorilor săi. Descrierea imaginii a pus pe gânduri pe toată lumea.

Citește și: Cum arată Roxana Vancea în bikini, după ce a anunțat că e însărcinată. Imaginea care a întors privirile internauților

"Noi 4 ❤️", a scris ea.

Focoasa bruneta s-a decis să spună tuturor că se pregătește să devină mamă pentru prima oară într-un mod memorabil și unic. Imaginea a înduioșat inima fanilor și a primit o mulțime de aprecieri, dar și cuvinte frumoase din partea celor care o îndrăgesc pentru felul său carismatic.

Imagine a strâns mai bine de 14 mii de aprecieri și comentarii senzaționale. Prietenii virtuali au ținut neapărat să o felicite pentru marea sa realizare.

"Waaaaa. Felicitări!!! Multă sănătate!! ❤️❤️❤️ sarcină ușoară 😍" sau "Să fie într-un ceas binecuvântat !!! Felicitări dragilor 💝", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să o încurajeze și să o felicite.

Deși sarcina este avansată, Roxana Vancea arată de-a dreptul spectaculos și își menține silueta de invidiat.

Ultimele știri