Ruby, surprinsă aproape goală. Cum au reacționat fanii:"Cireașa de pe tot"

Ruby le-a bucurat sufletul fanilor săi din mediul online cu o fotografie în care apare aproape goală, iar reacția lor a fost una pe măsură.

Ruby le-a bucurat sufletul fanilor săi din mediul online cu o fotografie în care este surprinsă aproape goală

Instagram

Ana Claudia Grigore, cunoscută de o țară întreagă pe numele de scenă Ruby, face spectacol cu aparițiile sale din mediul online, cât și cu cele de pe micile ecrane ale telespectatorilor. Aceasta impresionează prin aspectul său impecabil, dar și prin talentul său de a cânta.

Ruby se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe din showbizz-ul românesc, însă toată lumea știe că este și extrem de sexy și nu îi este teamă să arate acest lucru prin fotografiile sale din mediul online.

Citește și: Cum arăta Ruby înainte să-și opereze bustul și nasul. Imaginea nefăcută publică până acum

Se pare că artista și-a obișnuit publicul cu felul său de a fi și stilul vestimentar provocator, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel. După ce s-a lăsat fotografiată goală, în așternuturi, Ruby dă lovitura din nou cu o imagine care a tăiat suflarea masculină.

Ruby, surprinsă aproape goală

De curând, superba brunetă a întors toate privirile asupra ei cu o fotografie într-o ipostează fierbinte. Aceasta s-a lăsat fotografiată de la spate și a oferit celor 1.4 milioane de urmăritori de pe contul oficial de Instagram cea mai spectaculoasă priveliște de până acum.

Artista a fost surprinsă într-un costum de baie de-a dreptul minuscul, care i-a încântat pe bărbații ce o urmăresc, însă un alt lucru a atras atenția publicului. Aceasta și-a scos în evidență atuurile fizice, în special posteriorul bombat.

Ruby și-a pus într-o lumină bună trupul de zeiță și formele apetisante cu ajutorul unei ținute ce o avantajează în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Ruby, schimbare de look. Ce și-a făcut la păr i-a uimit pe fani:"Cea mai frumoasă femeie din România!"

Imaginea a strâns mai mult de 35.000 de aprecieri și foarte multe comentarii din partea oamenilor ce și-au dorit să îi transmită câteva laude artistei. Ruby a mai adăugat și o descriere cu subînțeles, "cireașa de pe tot!", a spus ea.

Reacțiile pozitive ale oamenilor din mediul online au apărut imediat. Aceștia au ținut să îi spună că este posesoarea unui trup de zeiță și a unor forme provocatoare.

Un lucru este evident, Ruby este adepta fotografiilor sexy, dar și a tatuajelor, drept dovadă sunt postările sale din mediul online. Frumoasă brunetă a surprins ultima dată și cu o fotografie în care și-a făcut apariția goală, în așternuturi.

"Ce dulceață că ești deja gem!" sau "Doamne, arăți minunat, nu pot să cred!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care o apreciază și o urmăresc cu drag.

În prezent, Ruby trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Robert Grigoriță, alături de care a participat la reality-show-ul „Asia Express” sezonul 2, de la Antena 1. Aceasta a mai mai avut și câteva apariții televizate, printre care și cea din noul sezon al emisiunii "Poftiți la circ".

Ultimele știri