S-a speculat mult că nu mai sunt împreună. Mihaela Rădulescu a confirmat care e relația ei actuală cu Felix Baumgartner

În ultima perioadă au tot existat zvonuri cum că Mihaela Rădulescu s-ar fi despărțit de Felix Baumgartner. Vedeta rupe tăcerea și confirmă care este relația sa actuală cu parașutistul austriac.

Mihaela Rădulescu a confirmat care e relatia ei actuală cu Felix Baumgartner

Hepta

Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram o fotografie în care apare lângă parașutistul austriac Felix Baumgartner. Cei doi se află lângă un avion și poartă ținute lejere.

Mihaela Rădulescu a dat de înțeles că relația sa cu Felix merge bine și că se bucură împreună de latura ludică a vieții:

„Toți căutăm pe cineva alături de care să îmbătrânim, dar cei mai înțelepți știu că secretul este să găsești pe cineva alături de care să rămâi copil”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram, confirmând astfel că relația cu Felix Baumgartner este ceea ce își dorește.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Vara trecută a circulat în spațiul public zvonul că cei doi s-ar fi despărțit, după ce Mihaela Rădulescu și Felix nu mai postaseră nicio fotografie împreună pe rețelele sociale.

În spațiul public au existat speculații că cei doi s-ar fi despărțit

Vedeta TV le-a transmis vara trecută un mesaj subtil celor care făceau presupuneri despre viața ei personală.

Citește și: Cum arată Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Rădulescu. Tânărul are 16 ani, iar imaginile cu el sunt rare

„Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi însine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul. Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea …pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora. Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac. Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși…și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte. Atât. Era un gând. Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt…, dar ar vrea…și nu se poate.. Avem de toate… și mai bune și mai rele…, vorba cântecului. Și noroi..și stele…”, a scris Mihaela Rădulescu pe rețelele sociale.

Când a început povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, amândoi în vârstă de 51 de ani, formează un cuplu din anul 2014. Cei doi s-au întâlnit la un interviu, iar parașutistul a invitat-o la cină pe româncă. De atunci, în spațiul public au existat mai multe speculații de despărțire:

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.

Citește și: Mihaela Rădulescu, apariție surprinzătoare după o perioadă de absență! Cum s-a fotografiat alături de iubit!

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus Mihaela Rădulescu pentru VIVA.

În perioada pandemiei Mihaela a fost departe de Felix, însă asta nu a însemnat că nu au ținut legătura cu ajutorul rețelelor sociale:

„Pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri