Salma Hayek, la un pas de moarte din cauza infectării cu coronavirus. Ce dezvăluiri neașteptate face actrița

Faimoasa actriță Salma Hayek, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit că s-a luptat în secret cu boala COVID-19, la începutul pandemiei. Infectarea cu coronavirus aproape că i-a fost fatală.

Salma Hayek și-a deschis inima în fața fanilor săi și a dezvăluit că la începutul pandemiei a trecut prin momente extrem de grele după ce a fost infectată cu coronavirus.

profimedia

Salma Hayek și-a deschis inima în fața fanilor săi și a dezvăluit că la începutul pandemiei a trecut prin momente extrem de grele după ce a fost infectată cu coronavirus. Boala i-a adus complicații severe, iar actrița a crezut că va muri din pricina COVID-19.

Într-un interviu pentru publicația Variety, Salma a povestit totul despre boala care a măcinat-o. Din cauza agravării bolii, actrița a avut nevoie să fie intubată, folosind masca de oxigen.

Infectarea cu coronavirus aproape i-a fost fatală

De asemenea, frumoasa brunetă a mai dezvăluit că a stat izolată singură într-o camera din casa ei timp de 7 săptămâni până când a scăpat de cumplita boală.

“Doctorul meu mi-a spus că merg la spital pentru că boala se agravase. I-am spus că prefer să mor acasă”, a mai zis Salma.

Salma Hayek locuiește în Londra alături de soțul ei François Henri Pinault și fiica lor de 13 ani, Valentina.

Citește și: Apariția rară a fiicei sale i-a uimit pe fani. Cum arată acum fiica Salmei Hayek

Deși acum s-a vindecat și a scăpat de acele simptome care au copleșit-o, actrița spune că încă a rămas cu unele efecte post-Covid, inclusiv oboseala.

Din cauza lipsei de energie, Salma Hayek mărturisește că primul proiect pe care l-a primit imediat după ce s-a refăcut, “House Of Gucci”, a fost extrem de obositor pentru ea.

Salma Hayek are o familie fericită

Salma Hayek s-a deschis în fața fanilor și a vorbit despre căsnicia ei. Cu toate acestea, mulți au judecat-o și au interpretat greșit unele mărturisiri.

Într-un podcast pentru Armchair Expert, frumoasa actriță în vârstă de 54 de ani a mărturisit că relația cu soțul ei a făcut-o un om mai bun, potrivit people.com. Cei doi s-au logodit în 2007 și sunt căsătoriți din 2009.

Salma și miliardarul francez în vârstă de 58 de ani au o fiică, pe Valentina Paloma Pinault, în vârstă de 13 ani.

Citește și: Salma Hayek, într-un costum de baie ce a lăsat totul la vedere. Care a fost reacția urmăritorilor ei. Și-a lăsat fanii desperados

La acea vreme, toată lumea a presupus că ea s-a căsătorit cu François doar pentru bani. Pentru a anihila toate aceste speculații, Salma a declarat:

“Știi că din poze nu poți să îți dai seama de ce magie zace în el. El m-a făcut să devin o persoană mult mai bună și să evoluez într-o manieră bună și sănătoasă”, a explicat actrița.

Pentru a astupa gura lumii, Salma Hayek a dezvăluit și mai multe:

“Când m-am căsătorit cu el, toată lumea zicea “E o căsătorie aranjată, s-a căsătorit cu el pentru bani”. Eu nu am dat atenție. Oricine putea gândi orice dorea. Formăm un cuplu de 15 ani și suntem foarte îndrăgostiți. Și nici măcar nu mă simt jignită. Zic “Ok, credeți ce vreți””, a completat faimoasa actriță.

Ultimele știri