Oxana Samoylova este cea mai frumoasă rusoaică de pe Instagram. Copiii săi îi moștenesc toate trăsăturile

Oxana Samoylova este cea mai frumoasă rusoaică de pe rețelele de socializare. Și deși este mama a 3 copii, femeia are un corp tras prin inel. Contul său de Instagram este urmărit de milioane de fani, care îi apreciază postările zilnice. Copiii săi sunt superbi și îi moștenesc toate trăsăturile.

Samoylova Oxana este cea mai frumoasă rusoaică de pe Instagram

instagram/samoylovaoxana

Oxana Samoylova se bucură de o foarte mare popularitate în mediul virtual. Pe Instagram, superba rusoaică a reușit să atragă nu mai puțin de 12 milioane de fani. Succesul pe care îl are pe rețelele de socializare se datorează aspectului său fascinant, dar și a familiei frumoase pe care o are.

Cum arată Oxana Samoylova, cea mai frumoasă rusoaică de pe Instagram

Samoylova Oxana se numără printre femeile care fac senzație în mediul online. Fotografiile pe care ea le postează ajung să strângă milioane de aprecieri și comentarii.

Prietenii săi virtuali o văd adesea în ipostaze care mai de care mai provocatoare. Iar faptul că este mămică nu o împiedică să își etaleze formele perfecte.

Vezi mai multe imagini cu cei doi în GALERIA FOTO

Samoylova a trecut prin nu mai puțin de 4 sarcini, însă frumoasa șatenă și-a păstrat intactă silueta subțire. Pentru că este conștientă de forma sa fizică de invidiat, Samoylova Oxana nu ezită să își lase la vedere abdomenul plat și bustul generos.

Cum arată copiii celei mai frumoase rusoaice de pe Instagram

Samoylova Oxana, în vârstă de 32 de ani, este o cunoscută femeie de afaceri în Rusia, țara sa natală. Vedeta se bucură de o căsnicie frumoasă alături de rapperul rus GeeGun. Cei doi fomează un cuplu de ani de zile. Amorezii și-au unit destinele în urmă cu 9 ani, în 2012, iar din acel moment sunt de nedespărțit.

Din rodul iubirii lor s-au născut 4 copii superbi. Samoylova Oxana și soțul ei, GeeGun au împreună 3 fetițe și un băiețel.

Primele născute au fost fetele, iar cuplul nu a renunțat la dorința ca Leya Samoylova, Ariela Samoylova și Maya Samoylova să aibă și un frățior . În cele din urmă, în 2020 a venit pe lume băiețelul lor, David Ustimenko, care are cei mai frumoși ochi albaștri.

Toți copiii săi sunt de-a dreptul adorabili și moștenesc din plin trăsăturile frumoasei lor mame. Cele 3 fete, Ariela, în vârstă de 9 ani, Leya, în vârstă de 6 ani, și Maya, în vârstă de 3 ani, vor deveni și ele domnișoare atrăgătoare când se vor face mai mari.

Citește și: Virsaviya este fetița care s-a născut cu inima în afara corpului. Ce au spus medicii despre condiția ei rară

Ultimele știri